Sevilla kan alleen een pasta beginnen vanuit Elche

iconoEinde van de wedstrijd, Elche 1, Sevilla 1,90'+4′iconoLaatste ronde, Elche 1, Sevilla 1,90'+3'iconoBryan Gil (Sevilla) krijgt een gele kaart.90'+2′iconoSchot stopte naast de rechterkant van het doel. Kopbal van Pere Milla (Elche) vanuit een zeer brede hoek vanaf rechts. Op aangeven van Tete Morente met een voorzet in het strafschopgebied.

90 '+ 1 ′iconoHoek, Elche. Hoekschop genomen door Gonzalo Montiel.90′iconoBuitenspel, Sevilla. Bryan Giló zette een diepe stap maar Rafa Mir stond in buitenspelpositie.89′iconoBuitenspel, Elche. Pedro Bigas probeerde een steekpass maar Ezequiel Ponce stond in buitenspelpositie.88′iconoTete Morente (Elche) is bevuild in de verdedigingszone.

88 'iconoOvertreding door Gonzalo Montiel (Sevilla) 87'iconoOvertreding door Pol Lirola (Elche).87′iconoBryan Gil (Sevilla) krijgt een overtreding in het verdedigingsvak.84′iconoGestopt schot in de linkerhoek. Kopbal van Pere Milla (Elche) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied. Op aangeven van Álex Collado met een voorzet in het strafschopgebied.

83 'iconoÁlex Collado (Elche) krijgt een overtreding op de linkervleugel.83′iconoOvertreding door Nemanja Gudelj (Sevilla) 83′iconoPedro Bigas (Elche) krijgt een overtreding in het verdedigingsvak.83'iconoOvertreding door Rafa Mir (Sevilla).

82 'iconoBuitenspel, Elche. John Donald probeerde een steekpass maar Pere Milla werd in buitenspelpositie gevangen.82′iconoPoging geblokt door Raúl Guti (Elche) Schot met rechts van buiten het strafschopgebied. Op aangeven van Tete Morente.81′iconoPoging gemist door Gumbau (Elche) schot met links van buiten het strafschopgebied te hoog. Op aangeven van Álex Collado na een hoekschop.81′iconoHoek, Elche. Hoekschop genomen door Alex Telles.

79 'iconoBuitenspel, Sevilla. Alex Telles kreeg een steekpass maar Bryan Gil stond buitenspel.79′iconoWissel in Sevilla, Bryan Gil betrad het veld om Youssef En-Nesyri te vervangen.79′iconoWissel in Elche, Pol Lirola kwam het veld in om Josan te vervangen.79'iconoWissel in Sevilla, Rafa Mir betrad het veld om Marcos Acuña te vervangen.

78 'iconoPere Milla (Elche) heeft de gele kaart gezien.78′iconoGebrek aan Pedro Bigas (Elche) 78'iconoMarcos Acuña (Sevilla) krijgt een overtreding in het verdedigingsvak.75'iconoEr is een fout gemaakt op Raúl Guti (Elche) in de verdedigingszone.

75 'iconoOvertreding door Lucas Ocampos (Sevilla) 74'iconoKopbal van Ezequiel Ponce (Elche) vanuit het midden van het strafschopgebied rechts naast het doel. Op aangeven van Gumbau met een voorzet in het strafschopgebied na het verwerken van een vrije trap.73′iconoLoïc Badé (Sevilla) krijgt een gele kaart voor een gevaarlijke wedstrijd.73'iconoPere Milla (Elche) krijgt een overtreding in het tegenoverliggende veld.

73 'iconoOvertreding door Loïc Badé (Sevilla) 72'iconoWissel in Elche, Raúl Guti kwam het veld in als vervanger van Fidel.71′iconoPoging gemist door kopbal van Youssef En-Nesyri (Sevilla) vanuit het midden van het strafschopgebied.71'iconoVerandering in Sevilla, Gonzalo Montiel betrad het veld om Jesús Navas te vervangen.

70 'iconoVerandering in Sevilla, Ivan Rakitic betrad het veld om Fernando te vervangen. 70′iconoBuitenspel, Elche. Josan probeerde een steekpass maar Fidel stond in buitenspelpositie.68′iconoGemist schot van Ezequiel Ponce (Elche) met een schot van de rechterkant uit een hoekschop.68′iconoHoek, Elche. Hoekschop genomen door Karim Rekik.

68 'iconoPoging geblokt door schot met rechts van Pere Milla (Elche) van buiten het strafschopgebied. Op aangeven van Tete Morente.66′iconoWissel in Elche, Ezequiel Ponce kwam het veld op om Randy Nteka te vervangen.66'iconoWissel in Elche, Pere Milla kwam het veld op om Lucas Boyé te vervangen. 65′iconoSchot met links van Fidel (Elche) gemist schot vanuit het midden van het strafschopgebied dat hoog en te ver naar rechts ging. Assist van Alex Collado.

Vijfenzestig'iconoPoging geblokt door een kopbal van Pedro Bigas (Elche) vanuit het midden van het strafschopgebied. Op aangeven van Gumbau met een voorzet in het strafschopgebied.63'iconoJesús Navas (Sevilla) krijgt een gele kaart voor een gevaarlijke wedstrijd.63′iconoTete Morente (Elche) krijgt een overtreding op de linkervleugel.63'iconoOvertreding door Jesús Navas (Sevilla).

63 'iconoEindig staand onder stokken op grondniveau. Schot met links van Lucas Ocampos (Sevilla) van buiten het strafschopgebied. Assist van Youssef En-Nesyri.60′iconoFernando (Sevilla) krijgt een gele kaart voor een gevaarlijke wedstrijd.60′iconoGebrek aan Fernando (Sevilla) 60'iconoTete Morente (Elche) krijgt een overtreding op de linkerflank.

59 'iconoSchot met links van Alex Telles (Sevilla) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied rechts naast het doel. Assist van Marcos Acuna. 58′iconoGebrek aan Clerc (Elche) 58'iconoLucas Ocampos (Sevilla) krijgt een overtreding in het verdedigingsvak.56'iconoGumbau-fout (Elche).

56 'iconoNemanja Gudelj (Sevilla) krijgt een overtreding in het verdedigingsvak.55′iconoWissel in Sevilla, Nemanja Gudelj kwam het veld in om Erik Lamela te vervangen. 54′iconoSchot met rechts van Lucas Ocampos (Sevilla) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied te hoog. Op aangeven van Youssef En-Nesyri.53′iconoSchot gemist door Álex Collado (Elche) Schot met links van buiten het strafschopgebied heel dicht bij de linkerpaal maar net naast. Jose's steun.

50 'iconoSchot met rechts van John Donald (Elche) vanuit het midden van het strafschopgebied.50'iconoHoek, Elche. Hoekschop genomen door Lucas Ocampos.50′iconoSchot met links van Álex Collado (Elche) van buiten het strafschopgebied geblokt. Gumbau-ondersteuning.49′iconoHoek, Elche. Hoekschop genomen door Karim Rekik.

48 'iconoBuitenspel, Elche. Gumbau probeerde een diepe pass maar Josan stond in buitenspelpositie.45'iconoWissel in Elche, Álex Collado kwam het veld binnen om Nicolás Fernández Mercau te vervangen.iconoTweede deel begint Elche 1, Sevilla 1,45'+3'iconoEerste etappe van de finale, Elche 1, Sevilla 1.

45 '+ 2 ′iconoHoek, Sevilla. Corner genomen door Edgar Badia.45'+1′iconoHandbal door Nicolás Fernández Mercau (Elche).45′iconoPoging gemist door Lucas Boyé (Elche) Kopbal vanuit het midden van het gebied naar links naast het doel. Op aangeven van Nicolás Fernández Mercau met een voorzet in het strafschopgebied.45′iconoGestopt schot. Schot met rechts van Cabeza Morente (Elche) van buiten het strafschopgebied.

44 'iconoBuitenspel, Sevilla. Lucas Ocampos probeerde een steekpass maar Youssef En-Nesyri werd in buitenspelpositie betrapt.43′iconoOntbreken van Nicolás Fernández Mercau (Elche).42′iconoPoging gemist door Lucas Boyé (Elche) Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied rechts naast het doel. Op aangeven van Gumbau met een voorzet in het strafschopgebied na een hoekschop.42'iconoHoek, Elche. Corner genomen door Loïc Badé.

39 'iconoHoek, Sevilla. Hoekschop genomen door Pedro Bigas.35′iconoHoek, Sevilla. Hoekschop genomen door Pedro Bigas.33′iconoJosan (Elche) krijgt een overtreding in het verdedigingsvak.33'iconoOvertreding van Erik Lamela (Sevilla).

28 'iconoSchot stopte naast de rechterkant van het doel. Erik Lamela (Sevilla) schiet met de rechtervoet vanuit het midden van het gebied. Assist van Karim Rekik. 27′iconoHoek, Elche. Corner genomen door Marko Dmitrovic.27′iconoGestopt schot. Schot met rechts van Tete Morente (Elche) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied. 26'iconoBuitenspel, Sevilla. Karim Rekik stapte door maar Youssef En-Nesyri stond buitenspel.

25 'iconoGoooool! Elche 1, Sevilla 1. Schot van Tete Morente (Elche) vanuit het midden van het strafschopgebied.24′iconoOntbreken van Nicolás Fernández Mercau (Elche).24′iconoMarcos Acuña (Sevilla) krijgt een overtreding op de linkervleugel.23′iconoBuitenspel, Elche. Clerc nam een ​​steekpass, maar Tete Morente stond buitenspel.

23 'iconoBuitenspel, Elche. Randy Nteka probeerde een diepe pass maar Tete Morente stond in buitenspelpositie.22′iconoGemis van Lucas Boyé (Elche) 22′iconoErik Lamela (Sevilla) krijgt een overtreding in het verdedigingsvak.21′iconoHoek, Elche. Corner genomen door Loïc Badé.

21 'iconoSchot met links van Youssef En-Nesyri (Sevilla) van meer dan 30 meter te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Lucas Ocampos na een counter.20' Hervatting van de wedstrijd.20' Hervatting van de wedstrijd.18' De wedstrijd is stilgelegd wegens een blessure Lucas Boyé (Elche).

18 'iconoPape Gueye (Sevilla) krijgt een rode kaart.18′iconoLucas Boyé (Elche) krijgt een vrije trap in het tegenoverliggende veld.18′iconoGebrek aan Pape Gueye (Sevilla) 16'iconoGebrek aan Clerc (Elche).

zestien'iconoLucas Ocampos (Sevilla) krijgt een overtreding in het veld aan de overkant.15'iconoPoging gemist door Loïc Badé (Sevilla) Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied, heel dicht bij de rechterpaal, maar ging net naast. Op aangeven van Marcos Acuña met een voorzet in het strafschopgebied na een hoekschop.15′iconoHoek, Sevilla. Hoekschop genomen door John Donald.14′iconoBuitenspel, Sevilla. Marko Dmitrovic zette een diepe stap maar Youssef En-Nesyri werd in buitenspelpositie betrapt.

14 'iconoEindig staand onder stokken op grondniveau. Schot met rechts van Gumbau (Elche) van buiten het strafschopgebied. Assist van Josan.13′iconoHoek, Elche. Hoekschop genomen door Jesús Navas.12′iconoPoging afgekeurd door Lucas Boyé (Elche) schot met rechts van buiten het strafschopgebied.10'iconoGoooool! Elche 0, Sevilla 1. Schot met links van Erik Lamela (Sevilla) vanuit het midden van het strafschopgebied.

10 'iconoGebrek aan Randy Nteka (Elche) 10'iconoFernando (Sevilla) krijgt een overtreding in het verdedigingsvak.7′iconoNicolás Fernández Mercau (Elche) krijgt een overtreding op de rechtervleugel.7′iconoOvertreding van Erik Lamela (Sevilla).

5 'iconoSchot stopte hoog en door het midden van het doel. Schot met links van Tete Morente (Elche) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied.4'iconoHoek, Sevilla. Corner genomen door Clerc.3′iconoKopbal van Youssef En-Nesyri (Sevilla) vanuit het midden van het strafschopgebied rechts naast het doel. Op aangeven van Jesús Navas met een voorzet in het strafschopgebied.2′iconoPape Gueye (Sevilla) krijgt een overtreding in het tegenoverliggende veld.

2 'iconoOntbreken van Nicolás Fernández Mercau (Elche).1′iconoLucas Ocampos (Sevilla) krijgt een overtreding in het verdedigingsvak.1'iconoOvertreding van Randy Nteka (Elche).iconoStarten heeft voorrang.

iconoOpstellingen bevestigd door beide teams, die het veld betreden om aan de opwarmingsoefeningen te beginnen