Inicio

onvio

ONVIO, platform becik kanggo akuntan ing mangsa ngarep.

Platform gedhe kayata ONVIO sing ing tingkat pendidikan lan kerja nyedhiyakake keuntungan gedhe kanggo akuntan mangsa ngarep, ana situs pendidikan liyane ...
Leer Más
Aku sinau gratis

Platform pendidikan Apprendo Libre: Alternatif sing apik kanggo nambah tingkat pendidikan negara.

Saiki, ana platform web kayata Aprendo Libre sing terus-terusan dipasang ing institusi pendidikan kanthi tujuan ...
Leer Más
Ngatasi Matematika 2 Eso Anaya

Ngatasi Matematika 2 Eso Anaya: Alternatif kanggo ngukur kawruh matématika.

Biasane para remaja nggawe keraguan babagan kawruh sing dipikolehi, lan luwih-luwih yen ...
Leer Más
moodle pusat seville

Moodle Centros Sevilla, ngupayakake pendidikan jarak jauh ing tingkat nasional.

Kaya ing lokasi liyane, Moodle Centros Sevilla wis ngupayakake bidang pendidikan ing lokasi iki kanthi ...
Leer Más
pusat moodle cordoba

Moodle Centros Córdoba minangka alat pendidikan sing nyengkuyung pendidikan jarak jauh.

Moodle Centros Córdoba minangka platform berkualitas tinggi sing wis dileksanakake ing saindenging kutha ...
Leer Más
DataSoft

DataSoft; proposal sing luar biasa kanggo inklusi teknologi ing institusi pendidikan.

Minangka alternatif efektif kanggo sentralisasi proses akademik, DatoSoft teka ing pasar, sistem web sing ngidini manajemen luwih apik ...
Leer Más
platform nggabungake casd

Platform nggabungake Casd, modalitas sinau online.

Platform Integra Casd wis tekan institusi pendidikan kanthi tujuan promosi panggunaan teknologi ...
Leer Más
PC Akademik

PC Akademik, alternatif elektronik kanggo sentralisasi proses akademik ing institusi.

Amarga institusi pendhidhikan pengin ngrampungake pendhidhikan jarak jauh, nggawe PC Akademik lan kemungkinan ...
Leer Más
Paket Sisnotas.net

Sisnotas: Platform paling apik kanggo akademi pendidikan.

Sisnotas wis dadi alat sing apik kanggo menehi kontribusi kanggo introduksi menyang jagad digital sing asale saka evolusi ...
Leer Más

Papan tulis ing institusi Kolombia: Sinau cara kerjane lan mupangat nalika nggunakake.

Ora dadi rahasia kanggo sapa wae manawa nalika kedadeyan pandemi ing jagad iki, institusi kepeksa ...
Leer Más
Marta Lopez

Sinau luwih lengkap babagan Marta López

Marta López minangka kolaborator televisi sing ayu, dhuwuré 1,62 meter, sing lair tanggal 14 Januari ...
Leer Más
Himar Gonzalez

Sinau luwih lengkap babagan Himar González

Babagan meteorologi multifaset Antena 3, Himar González. Lair 1 Juni 1976 ing Las...
Leer Más
Jairo alonso

Sapa Jairo Alonso?

Jairo Alonso minangka wong sing lair lan gedhe ing Madrid, sing miwiti karir profesional minangka stylist lan penata rambut ...
Leer Más
Jotosan Sandra

Sandra Golpe iku sapa?

Sandra Coup Cantalejo minangka wartawan asal Spanyol, lair tanggal 19 Juni 1974 ing San ...
Leer Más
Isabel Rabago

Ngerti kabeh babagan Isabel Rábago

Jeneng lengkap yaiku María Isabel Rábago Ríos, dheweke dadi wartawan lan kontributor kanggo televisi Spanyol. Dheweke lair ing Ferror, ...
Leer Más
Laura Matamoros

Sinau luwih lengkap babagan Laura Matamoros

Laura Matamoros Flores minangka kontestan lan kolaborator reality show Spanyol, uga model lan pengusaha wanita sing misuwur.
Leer Más
legan andrea

Ketemu Andrea Levy

Andrea Levy Soler minangka pengacara lan politisi keturunan Spanyol, sing dadi anggota Partai Populer Spanyol. Lair ing Barcelona ing ...
Leer Más
Anak lanang Ónega

Anak lanang Ónega

Sonsoles Ónega Salcedo minangka wartawan, presenter televisi lan panulis asal Spanyol. Sing lair ing Madrid, ...
Leer Más

Esperanza Aguirre: Wanita ing politik

Jeneng lengkape Esperanza Aguirre Gil de Biedma, lair tanggal 3 Januari 1952, ing kutha...
Leer Más
Kiko Hernandez

Sinau luwih lengkap babagan Kiko Hernández

Kiko Hernández dikenal sacara artistik amarga dadi kolaborator televisi lan presenter asal Spanyol. Uga, dheweke dikenal kanggo ...
Leer Más
Lucia Dominguín

Sapa Lucía Dominguín?

Lucía Dominguín minangka pengusaha lan aktris Spanyol, anggota saka saga misuwur saka pemain Basque sing diakoni sacara internasional. A...
Leer Más
Patricia Montero

Sapa Patricia Montero?

Patricia minangka wanita enom sing kerja minangka model profesional lan aktris ing macem-macem saluran televisi Spanyol sing misuwur ...
Leer Más
rafa mora

Sinau luwih lengkap babagan Rafa Mora

Rafa Mora minangka karakter sing, sadurunge tekan kamera, minangka perwira polisi ing wilayah Valencia. Nanging, ...
Leer Más
Alexandra Rubio

Apa sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan Alejandra Rubio?

Alejandra Rubio iku seniman enom, model lan presenter sing lair ing Spanyol ing taun 2000. Saiki...
Leer Más
Charlotte Boza

Sapa Carlota Boza?

Carlota minangka wanita enom sing umure isih enom sing duwe lintasan penting ing karire sing ana ing ...
Leer Más
Carlota Sliding

Sinau luwih lengkap babagan Carlota Corredera

Jeneng lengkape Elisa Carlota Corredera Llauger, luwih dikenal kanthi jeneng Carlota Corredera. Dheweke dadi presenter, direktur, kolaborator televisi ...
Leer Más
silvia pantoja

Ketemu Silvia Pantoja

Silvia Pantoja dikenal kanthi seni kanthi jeneng Sylvia Pantoja, lan nduweni ciri minangka penyanyi lan ...
Leer Más
Yolanda Ramos

Sapa Yolanda Ramos?

Yolanda Ramos minangka aktris, presenter lan humoris Vedette asal Spanyol, sing dikenal kanthi pirang-pirang penampilan ing acara TV.
Leer Más
Dani Martinez

Sinau luwih lengkap babagan Dani Martínez

Jeneng lengkap yaiku Daniel Martínez Villadangos, lair tanggal 25 Desember 1982 ing kutha Astorga, ...
Leer Más
Susana griso

Kabeh babagan Susana Griso

Lady Griso minangka karakter kondhang ing ruang publik sing misuwur minangka presenter ing televisi Spanyol ...
Leer Más
Loading ...