Porcinos frustrou o gran debut de Agüero na Liga do Rei

Despois da exitosa segunda xornada e dun 'Borrasca Gerard' en modo preestreno baseado en anuncios e burlas musicais (Shakira, Casio, Twingo...), a Liga do Rei acendeu as luces dun novo espectáculo. A terceira semana do torneo comezou cun cambio no regulamento e dous encontros como gran aliciente: o primeiro deles exhibiu a loita de dous equipos intratables, ata a data, polo liderado: o Saiyans FC ou o Ultimate Móstoles viron cortada a súa racha despois de dous. vitorias consecutivas, sendo o equipo de TheGrefg o que finalmente conseguiría a vitoria.

A outra travesía, con campás e co máximo pico de audiencia, estivo aderezada entre Porcinos e Kunisports coa aparición de 'Joker', finalmente 'Kun' Agüero, que desafiou aos máis fieis e encheu de incerteza o encontro previo; e para o rival, como non: Ibai Llanos, gran amigo do exfutbolista arxentino co que se abrazou antes das hostilidades. Levaríanse a vitoria nos penaltis do Porcinos, subindo así a táboa, amargando o seu regreso ao recinto do 'Kun' e consolidando a súa condición de aspirante ao título.

Pero isto non foi o único que comezou o domingo, saber que pasou e como rematou a clasificación tras os seis partidos da terceira xornada.

Xordania 3

Jimantes FC 3 – 5 1k FC

O duelo que abriu esta emocionante terceira xornada deixou ao Jijantes como primeiro gran descenso da táboa. De todos os xeitos non o teñen doado xa que non poden contar co seu porteiro titular nin co seu 12º xogador: Ibai Gómez. E, ademais, enfrontáronse a un co-líder da mesa que espertou con firmeza a súa candidatura ao título.

Todo iso reflíctese no marcador dunha primeira metade con dominio absoluto do xogo e ocasións por parte do 1K. O fútbol é de estados de ánimo e o equipo dirixido por Iker Casillas conseguiu aproveitar o novo regulamento que puxo un 4×4 no campo e que foi determinante para sentenciar o encontro (0-4).

A segunda metade deixounos polo menos un dos goles da competición. Desde o seu propio campo colocou o 1-5 a Alberto Bueno nun moi doloroso 'quen tivo, retido' para un xijantes que comeza a afundirse na táboa.

Xogador 12

Jijantes convocou por terceira xornada a Pitu Comadevall, exfutbolista e actual delegado da AFE (Asociación de Futbolistas Españoles).

Mentres que o 1K FC volveu contar para esta terceira xornada con Alberto Bueno, que milita no Alxeciras Club de Fútbol.

armas secretas

No minuto 37 o cadro xijanteño utilizou o comodín do dobre gol.

No minuto 39, o 1K FC sacou a súa arma secreta de dobre gol, a mesma que utiliza Jijantes.

obxectivos

Jijantes FC: 1-4 Jonathan Soriano. 22′. 3-5 Lluís 40' dobre gol por tarxeta.

1K FC: 0-1 Maca (pp). 4'. 0-2 Alberto Bueno. dezaseis'. 0-3 Alberto Bueno. vinte'. 20-0 Román Alegre. vinte un'. 4-21 Alberto Bueno. 1′.

Xordania 3

Barcelona Ray (0) 2 – 2 (3) XBUYER TEAM

O segundo partido atopou un necesario Ise derrotero parecía liderar o partido con boas -e únicas- ocasións para os amarelos, pero Capi mantivo a da Liga de 'Porteiros' e Bañuls puxo un 0-1 inesperado antes do descanso.

Trala reanudación, exercicio de supervivencia para os visitantes que souberon responder rapidamente ao empate de Álex (1-1) tras unha gran volea de Fouad (1-2). Unha amarela, o uso dunha arma secreta e a aparición do VAR levaron o partido aos penaltis (2-2), pero era o día dos irmáns Buyer e na súa primeira volta lograron a súa principal vitoria.

Xogador 12

Por terceira xornada consecutiva, o Raio de Barcelona contou con Didac Vilà, ex xogador do RCD Espanyol.

No minuto 36, o Raio de Barcelona sacou a arma de penalti dos dous minutos e deixou ao equipo Xbuyer con cinco xogadores no campo.

No minuto 41, XBUYER TEAM conseguiu o arma secreta que contiña un dobre gol.

obxectivos

Raio Barcelona: 1-1 Álex. 24′. 2-2 Marc Pelaz. 40′.XBUYER TEAM: 0-1 Joel Banuls. 18′. 1-2 Fouad El Amrani. 26′.

tiro de penalti

Barcelona Lightning: Marc Pelaz falla 0-0. Mario Reyes perdeu 0-1. 0-2 Francky falla.XBUYER TEAM: 0-1 Fran Cortés. 0-2 Carlos Castro. 0-3 Joan Poch.

Xordania 3

Saiyans FC 5 – 1 Ultimate Móstoles

Terceiro partido da liga e primeiro gran duelo para o liderado. Os dous favoritos, os dous invictos. TheGrefg vs DjMariio. O gran partido do día.

Pero non porque se esperase que fose bo. E non foi. Saiyans comezou tímido, notou a baixa dun campión do mundo como Capdevilla e soubo soportar as pequenas prácticas de Juanma e Roger por Ultimate. Un gol de Temo ao remate do descanso prometía romper un encontro ata agora frío e demasiado tenso (1-0).

Animados polo gol, os saiyans quitaron o medo e ampliaron a conta tras un bo tanto de Gio Ferinu (2-0). Non foi ata o final cando, por valentía de Ultimate, chegarían os goles que fixeron demasiado grande o resultado para o visto no campo (5-1).

Xogador 12

Os Saiyans cubriron a baixa do exjugador Joan Capdevilla coa convocatoria de Cristian Saldaña.

Mentres, no Ultimate Móstoles volveu Sergio García, ex dianteiro do FC, tras perderse a segunda xornada. Barcelona.

No minuto 1 o Saiyans FC utilizou a arma secreta que contiña un penalti normal a favor.

No minuto 36, Ultimate Móstoles sacou a arma secreta que contiña un penalti dende o centro do campo.

obxectivos

Saiyan: 1-0 Temo. 18′, 2-0 Gio Ferinu. 36′. 3-1 Campu 40' gol de penalti por arma secreta. 4-1 Saldaña. 41′. 5-1 Gio Ferinu, 42'.

Ultimate Móstoles: 2-1 Juanma. 36′ Gol de penalti por arma secreta.

Xordania 3

Kunisports (2) 2 – 2 (3) Porcinos FC

Ás 19 horas comezou o gran partido da xornada, por expectación. Con música de circo e vestido de pallaso, o 'Joker' apareceu para deleite do espectáculo e de todos aqueles que nas últimas horas especularan sobre a súa identidade.

A dúbida se disipou pronto: o enmascarado non podía ser outro que 'Kun' Agüero, especialista en sorprender, e que atraeu, no maior pico de audiencia da historia da Liga do Rei, a máis de 1M de espectadores.

En puro fútbol, ​​Kunisports parecía ilusionado co debut do arxentino e Porcinos aproveitouno de marabilla: primeiro cun gran gol de Hugo Fraile e pouco despois ampliando a diferenza co uso da arma secreta (0-2). Poucos flashes de Agüero na que foi unha primeira metade complicada para o seu equipo.

Tras a reanudación, o Kunisports meteuse no partido cun gol de Guerreiro (1-2) e agardaba con ilusión o que, finalmente, sería o 'espectáculo de Agüero': o arxentino empatou o encontro cun preciso pé esquerdo, apoiado por Leo Messi. e 'Topo Gigio' na cara de Ibai e mandou o partido aos penaltis. Vitoria, por fin, dos Porcinos.

Xogador 12

Kunisports convocou a 'Kun' Agüero, quen, utilizando o pseudónimo de 'Joker', espertou gran interese da xornada.

Mentres, o equipo que preside Ibai Llanos repetiu con Hugo Fraile, xogador que actualmente milita no Alcorcón.

No minuto 22, Kunisports utilizou o mapa que supuxo un penalti dende o centro do campo.

No minuto 8, os Porcos utilizaron o cartón de penalti dos dous minutos para un rival.

obxectivos

Kunisports: 1-2, Guerreiro, 30'. 2-2, Agüero, 36'.

Porcinos FC: 0-1 Hugo Fraile, 7′. 0-2 José Blanco, 9′.

Kunisports: 1-0 Hidalgo. Torrentbó caeu 1-0 2-1 Guerreiro. 2-2 Falta Corominas. 2.2 Agüero falla.

Porcinos FC: 1-0 Falla Espinosa. 1-1 Gabriel Cichero. 2-2 Hugo Fraile. 2-2 falta branca. 2-3 Raúl Lao.

Xordania 3

Los Troncos FC 3 – 2 PIO FC

Penúltimo partido desta terceira xornada que enfrontaron a Perxitaa e Rivers, ambos con vitoria e derrota nos seus dous primeiros encontros e, seguramente, os dous, coa sensación de que mereceron máis na competición.

Polo menos a ollos de PIO, que comezou mellor e dominou con facilidade a primeira metade, mesmo no marcador. Un gol de Carlitos e outro de Coquita nos primeiros minutos deron vantaxe ao equipo fluvial (0-2) nunha primeira parte bastante cómoda.

Tras a reanudación, os Troncos inclinaron o campo e melloraron considerablemente a presión, o xogo e, polo tanto, as ocasións. A valentía tivo premio e o destino non puido ser máis cruel para o PIO: dous goles de Edgar Álvaro e un penalti de Verdú por roubar cartón no último momento deron a vitoria ao equipo de Perxitaa (2-3).

Xogador 12

Os Troncos recuperaron a Joan Verdú, un ex xogador que militaba no Barcelona, ​​​​​​​Deportivo da Coruña e Betis, entre outros.

Pola súa banda, o PIO FC volveu chamar a Javi Márquez, exjugador da liga española.

No minuto 39, o Los Troncos FC utilizou o roubo secreto de tarxeta de arma.

No minuto 39, o equipo do PIO FC utilizou a arma secreta que contiña un penalti desde o medio campo.

obxectivos

Los Troncos: 1-2 Édgar Álvaro. 25′. 2-2 Edgar Álvaro. 38′. 3-2 Verdú. 41′ Gol por arma secreta.

PIO FC: 0-1 Carlitos. 6′. 0-2 Coquita. 9′.

Xordania 3

El Barrio 1 – 4 Annihiladores FC

O sexto e último partido da xornada emparenounos cun duelo entre Adri Contreras e Juan Guarnizo, coa colaboración especial de PapiGavi, xogador do número 12 de El Barrio e showman a partes iguais.

Era un partido urxente para os Annihilators e baixo ese disfraz saíu ao campo. Fran Hernández premiado coa valiosa actitude dun equipo que buscou corrixir erros pasados ​​e poñer o marcador no 0-1. EL Barrio quixo responder rapidamente e Jacobo igualou o marcador ao final dos primeiros vinte minutos (1-1).

E unha xornada de emocións como a de hoxe só puido traer a primeira vitoria dos rapaces de Juan Guarnizo na competición. Custou moito, aguantaron o resultado, ampliárono para evitar calquera tipo de dúbida e, finalmente, os Annihiladores presentáronse á Liga do Rei coa súa primeira vitoria na terceira xornada (1-4).

Xogador 12

Para este terceiro día, El Barrio contou con PapiGavi, un dos influencers do momento.

Mentres que o Aniquiladores FC convocaba a Goku, un centrocampista que xogou no CF Motril na terceira RFEF.

No minuto 31, El Barrio utilizou a arma secreta dun penalti de dous minutos.

No minuto 32, Annihiladores utilizou o comodín de penalti ao seu favor como axuste.

obxectivos

O Barrio: 1-1 Jacobo. 14′.

Annihiladores FC: 0-1 Fran Hernández. 8′. 1-2 Goku. 23`. 1-3 Ros (pp). 30′. 1-4 gil. pena por uso de arma secreta. 32′