Kaksi pistettä pakenee Albaceteltä Barçan tytäryhtiötä vastaan

Albacete Balompié keräsi jo pisteitä ja vieraili Barçan tytäryhtiössä ottelussa, joka alkoi hävitä, palasi, tasapeli ja olisi voinut voittaa aivan viimeisessä pelissä. La Manchan joukkueen voitto oli erittäin tärkeä, mutta ensi viikolla se vastaanottaa tämän ensimmäisen RFEF:n lohkon II johtajan, Villarrealin tytäryhtiön Carlos Belmontessa, ja nyt he ovat sarjataulukossa toisella neljällä pisteellä. .

Barçan hyökkäyksen ensimmäisessä pelissä ennen kymmentä minuuttia tilanne oli 1-0 Ferràn Jutglàn upeassa henkilökohtaisessa pelissä. Ja pian sen jälkeen Ilias Akhomach oli 2-0, mutta Bernabé vältti sen. Tauon jälkeen Albacete Balompié lähti etsimään tasapeliä ja Manu Fuster oli lähellä yhtä pistettä selvässä heads-up-ottelussa.

Manchegot vaativat myös rangaistusta Kike Márquezin raittiin taklauksesta, kun taas reservijoukkueella Màrmolin maali peruutettiin edellisen paitsion takia.

Lopulta La Manchan tilanteen vaatiminen palkittiin Rubén Martínezin vapaapotkulla edestä ja Márquezin kosketuksella, mikä johti maalivahti Carevicin pieneen virheeseen. Tästä eteenpäin peli muuttuu katujuoksijoiksi. Näin se päätyi minuuttiin 87, kun Rubén Martínezin Màrmolin virheellinen takkaus sai tuomarin tuomitsemaan rangaistuspotkun. Kike Marquez tekee lukemin 1-2.

Albacetellä oli voitto käsissään, mutta minuutilla 95 heidän alueellaan vallinnut hälinä johti Lucas de Vegan laukaukseen, joka pakotti tasan kahteen. Viimeisessä pelissä, minuutilla 96, Kike Márquez laukaisi vapaapotkun, jonka Djetei päätti puskulla. Keskuspuolustaja oli täysin yksin, vaikka pallo meni ohi. Siellä oli voitto!

– FC Barcelona B: Carevic; Ilias Akhomach (Zacarías, s. 59), Ramos Mingo, Comas (Guillén, s. 68), Mika Mármol; Fabio (Peque Polo, 59), Mattheus, Jandro, Ruiz (Lucas de Vega, s. 59); Diounkou (Peque, s. 90) ja Jutglá.

– Albacete Balompié: Bernabé; Johannsson, Dejetei, Boyomo, Emmanuelle; Sergi García (Kawaya, 83), Riki, Alberto Jiménez (Eric Montes, 74), Kike Márquez; Manu Fuster ja Dani González (Rubén Martínez, s. 57).

Erotuomari: Busquets Ferrer. Keltainen paikallisille Ruizille, Akhomachille ja Ramos Mingolle. Vierailun puolesta Alberto Jiménez.

Maalit: 1-0, m. 8: Jutgla; 1-1, m. 72: Ruben Martinez; 1-2, m. 87: Kike Márquez (rangaistus); 2-2, m. 95: Lucas deVega.

Tapahtumat: Ensimmäisen RFEF:n gGroup II:n 24. päivän ottelu pelattiin Johan Cruyff -stadionilla noin 600 katsojan edessä. Albacete-fanien läsnäolo katsomoissa.