VAR-k ez du saihestu zurigorriaren debaclea

23:03

Berdinketa honekin eta Portok Brujasen 0-4 galdu ostean, Atletico Txapeldunen Ligan kanpoan geratu da. Europa Ligan bakarrik egin zuen apustua. Multzoko hirugarren postua Porton jokatuko da. Momentuz 5 puntu dituzte Simeoneren mutilek, azken jardunaldian Sorginak euren estadioan jasoko dituen Leverkusen batek baino bat gehiago.

23:00

Hradeckyk Carrascoren penaltia gorde zuen 99. minutuan.Ondoren, errefusa Reinildorenganatu zen eta honek, burukada batekin, langa gainetik bota zuen atletismoko ezinegonerako. Zurigorriak itsasertzean hiltzen dira.

22:55icono

Kontuz, epaileak finala txistu egin zuen, baina VAR-ek Bayer Leverkusenen aurkako balizko penaltia berrikusi zuen.

22:52

95. minutua, 2-2. Atléticoren kornerra. Oblakera igo.

22:51

93. minutua, 2-2. Paulen Bayerreko atezainaren eskuetara jaurti zuen.

22:48icono

90. minutua, 2-2. Epaileak 5 minutu gehitzen ditu.

22:47icono

89. minutua, 2-2. Ordezko berria Bayerren. Hlozek irten, Fosu-Mensah sartu zen

22:46icono

88. minutua, 2-2. Aldaketa Atletin: Giménezek erretiratu egin zuen, Joao Félix zelaian sartu zen.

22:45icono

87. minutua, 2-2. Txartel horia Kondogbiari, berak egindako falta bat salatzeagatik.

22:42icono

Joao Félix berdegunera ateratzeko prestatzen da.

22:41

84. minutua, 2-2. Giménezen jaurtiketa desbideratuak De Paulek korner bat du. Desesperatu Metropolitana.

22:40

82. minutua, 2-2. Oblak-en geldiketa monumentala Paulinhoren aurka. 2-3koa eragotzi duen esku salbatzailea.

22:38

81. minutua, 2-2. Hradecky uxatzen duen Griezmannen belarritakoa. Lehen aukera minutu askotan Atletikorentzat.

22:37icono

79. minutua, 2-2. Txartel horia Giménezi eta Hincapiérentzat bien arteko partida baten ostean.

22:33

75. minutua, 2-2. Diabyk kontraerasoan lauhazka egin zuen eta bakarkakoan baloia Oblak bularrera bota zuen. Kontuan izan Bayerri.

22:30

74. minutua, 2-2. Partidu bikaina berriz ere Kondogbiaren sarreran eta ikusmina. Sortzen dituen bigarren erreprodukzio kopurua berriz berrezarri daiteke.

22:27

69. minutua, 2-2. Saulen erremate altua Paul de Paulen erdiraketa baten ostean. Atsedenaldira sartu eta gero, oso eragin ona jokoan bientzat.

22:24icono

67. minutua, 2-2. Beste txartel horia alemaniar taldeari. Bekkerrek Molinaren takoiekin eraso baten ostean ikusi zuen.

22:23icono

65. minutua, 2-2. Amarillak denbora galtzeko dauka Hradecky.

22:22

64. minutua, 2-2. Kondogbiatik ateratzen den jaurtiketa oso urrun. Atletik kolpeak egiten ditu bertan.

22:20

62. minutua, 2-2. Reinildok maisuki estali zuen Bayerren aukera argia. Salvador Mozambikokoa.

22:20icono

61. minutua, 2-2. Lehen aldaketa Bayer Leverkusenen: Tapsoba irten da, Tah sartu.

Atletico-n, Moratak ihes egin zuen eta Cunha sartu zen.

22:19icono

60. minutua, 2-2. Beste abagune oso garbi bat Atletikorentzat. Carrascok tiro baxua eta indartsua egin zuen eta Hradeckyk baztertu zutenean, Griezmannek kanporatu zuen. Barkatu berriro Galia.

22:16

58. minutua, 2-2. Griezmannen erdigunera egindako jaurtiketa, Hradecky ondo estali zuen. Atleti gero eta gertuago dago 3-2ra. Ingeleseko abagunea argia izan zen.

22:14

57. minutua, 2-2. Botella Atléticok Bayer hotza du Carrascoren ezker hegalean, bigarren zati honetan Atletikoren erasoko pisu guztia protagonista duena. Chevrons belgikarrentzat.

22:11

Nolako jaurtiketa bikaina izan zen Rodrigo de Paulen eskutik. Pertsonalki zoritxarreko denboraldi baten ostean, argentinarra Txapeldunen Ligako unerik beroenean jaio da.

22:10

De Paulen berdinketaren ostean entzuten dira zale zurigorriak. 'I love you Atleti' Metropolitanera itzuli dela dirudi.

22:09icono

De Paulen gol bikaina partida berdintzeko

Jaurtiketa bikaina Argentinako internazionalaren aurrealdetik. Athleticek garaiz berdindu du.

50. minutua, 2-2.

22:07

49. minutua, 1-2. Atlético arerio gisa ikusten da eta Carrascoren bat-batekoarekin bat egiten du. Zurigorriek zertxobait gehiago behar dute Griezmannengandik.

22:03

46. ​​minutua, 1-2. Aldaketak Athleticen: De Paul eta Saúl sartzen dira; Irteera Hermoso eta Correa.

22:03icono

jokoa berritu da

Atlético de Madrid erasoan ari da jada berdinketaren bila.

21:46icono

Atseden hartu Metropolitanen

Eszenatokirik okerrenak Madrilgo Atletikoko feudoa suntsitzen du. 1-2 honekin, Simeoneren mutilak Txapeldunen Ligatik kanpo geratuko lirateke.

21:42

43. minutua, 1-2. Correaren jaurtiketa epelak korner bat du Griezmannek. Hradecky salbu gelditu zen.

21:41icono

41. minutua, 1-2. Txartel horia Xabi Alonsori baloia gehiegi saiatzeagatik eta Kondogbiaren sake azkarra galtzeagatik.

21:39

39. minutua, 1-2. Aukera bikaina Diaby aurrelariarentzat kontraerasoan. Oblak-en ezker muturreko oinak ondo salbatu zuen.

21:38Duelua momentuz berdindu zuen Carrascoren gola | AFPDuelua momentuz berdindu zuen Carrascoren gola | AFP21:36

34. minutua, 1-2. Bayerrek Oblak-en gola traba egiten jarraitzen du. Partida oso itsusia egiten zaio Atletiko Madrilgoari.

21:29icono

Leverkusenek berriro aurreratu du. 1-2

21:26

25. minutua, 1-1. Moratak penaltia eskatu du Hincapiérekin talka egin ostean. Zozketa ostean Metropolitan argia piztu da. Txapeldunen Ligaren sugarrak atletismoaren altzoan bizitzen jarraitzen du.

21:22

Atletikoren gola! Carrascoren gola!

21:21

21. minutua, 0-1. Atléticok Hradeckyren atean arriskuarekin erasotzen ez duen bitartean, Xabi Alonsoren mutilek euren erdian eusten dute. Helburua izan arren, farmazia taldearen irudia eskasa da.

21:18

18. minutua, 0-1. Diabyren golaz geroztik Alemaniako eremura heltzea lortu ez duten atletismo etsipen uneak.

21:17icono

Gogora dezagun momentuko porrot honekin Atlético laugarren eta azken postuan iritsiko zela multzoen faseko azken jardunaldira. Realeko aukerak ere Europa Ligatik kanpo geratzeko.

21:14

13. minutua, 0-1. Aukera garbia Correak Griezmannek errekuperatu ostean. Hradecky ondo uxatu zuen.

21:13icono

Helburu horrekin, eta Sorginen porrotaren ostean, Atlético Txapeldunen Ligatik kanpo geratuko litzateke.

21:11icono

Bayerren gola, Diabyren gola

Bayer onena izan zenean, gaueko lehen gola iritsi zen. Griezmannen galerak Hlozek Diabyri baloi eder bat filtratzera eraman zuen, hamaikakoan sar zezan. Gol bikaina.

21:09

7. minutua, 0-0. Bayer nagusitu da orain, Atletikoren hasiera gogor baten ostean. Nahiz eta, momentuz, Oblak atearen gainetik arriskuarekin iristen ez diren.

21:06

7. minutua, 0-0. Griezmann oso aktibo hasiera honetan. Botetatik, azkenean jabetu zenetik ohikoa den bezala, Simeoneren gizonen arrisku beldurgarria igarotzen da.

21:02

3. minutua, 0-0. Athleticek gogor erasotzen du partida hasiera honetan. Dispertsio honetan agerikoa da garaipena behar duela bai edo bai.

21:00icono

Jokoa Metropolitan-en hasiko da

Baloia jada txurigorrian dabil Simeoneren gizonen Txapeldunen Ligan etorkizuna erabakiko duen Atletiko Madril – Bayer Leverkusen tentsio honetan.

20:54

Metropolitanoko partida hasteko bost minutu falta dira. Egun handi bateko giroa, zarata eta zirrara. Zurigorriek une gutxitan jokatzen dute euren denboraldiko parte garrantzitsua.

20:52

Portok Brujasen irabazi ostean, Athleticek garaipena behar du gaur Leverkusenen aurka Txapeldunen Ligan bizirik jarraitzeko.

20:35

Bere aldetik, Bayer Leverkusen, B multzoan azken sailkatua, krisiaren erdian heldu da Metropolitanera. Xabi Alonsok bere aulkia hartu zuenetik kanpainaren hasiera latz baten ostean, farmazia konpainiakoek garaipen bakarra lortu dute, hiru partidatik hiru partidarik irabazi gabe eta Bundesligan jaisteko zorian daude.

20:25

Atlético de Madril partida erabakigarria izan da bolada onean, etxean Betisi irabazi eta, horrela, laugarren partida jarraian porrot egin gabe gehitu ostean.

«Jokalariak ohituta daude partida honetara. Badakite daukagun beharra, ez da desberdina beti Ligan, Kopan edo dena delakoan, non irabazteko betebeharra dugun. Orain irabazi beharra dago eta norgehiagoka aurkariari min egin diezaiokegun tokian egiten saiatu behar da», esan zuen Diego Pablo Simeonek partidaren aurreko prentsaurrekoan.

20:05

Arratsalde on! Ongi etorri zuzenean Atletiko Madrilera - Bayer Leverkusen Txapeldunen Ligako B multzoko bosgarren jardunaldiari dagokio, ordubete baino gutxiagoan hasiko dena. Simeonekoak, irabaztera behartuta euren menpe jarraitzeko Europako lehiaketa goreneko final-zortzirenetan egoteko.

icono

Bayer Leverkusenek ere hamaikakoa berretsi du: Xabi Alonso behin-behineko gizon hauekin ateratzen da Metropolitano-n.