Mirandés 0 – Valladolid 1: Valladolid var værd at være tidligt opstående

Opdater

Slut på kampen, Mirandés 0, Real Valladolid 1.90'+9'Anden halvleg slutter, Mirandés 0, Real Valladolid 1.90'+8'Forsøg misset Pablo Hervías (Real Valladolid) venstre.90'+6'Victor Meseguer (Mirandés) har fået et gult kort for farligt spil.

90'+6'Victor Meseguer (Mirandés) begået frispark.90'+6'Anuar Mohamed (Real Valladolid) blev begået på modstanderens banehalvdel.90'+6'Victor Meseguer (Mirandés) blev begået i den defensive zone .90'+ 6'Fejl af Cristo González (Real Valladolid).90'+4'Nacho (Real Valladolid) har fået et gult kort for farligt spil.

90'+4'Fejl af Nacho (Real Valladolid).90'+4'Haissem Hassan (Mirandés) har modtaget et frispark på højre fløj.90'+3'Ful af Victor Meseguer (Mirandés).90'+3′ Nacho (Real Valladolid) har modtaget et frispark i den defensive zone.90'+2'Monchu (Real Valladolid) har modtaget et rødt kort.

90'+2'Haissem Hassan (Mirandés) er blevet begået frispark i den defensive zone. 90'+2'Monchu (Real Valladolid) begår overtrædelser.90'+1'Real Valladolid er offside. Jordi Masip forsøgte en gennemspilning, men Anuar Mohamed blev taget offside.86'Udskiftning, Mirandés, Jorge Aguirre kom på banen for at erstatte Sergio Carreira.85'Hjørne, Real Valladolid. Hjørnespark taget af Sergio Carreira.

83'Forsøg blokeret af Rodrigo Riquelme (Mirandés) skud med højre fod fra udenfor feltet.82'Joaquín Fernández (Real Valladolid) får et gult kort for farligt spil.82'Fejl af Joaquín Fernández (Real Valladolid).82′ Rodrigo Riquelme. (Mirandés) er blevet dømt på modstanderens banehalvdel 81'Hjørnespark, Mirandés. Hjørnespark taget af Luis Pérez.

78'Udskiftning i Real Valladolid, Cristo González kommer ind på banen og erstatter Shon Weissman.77'Udskiftning i Real Valladolid, Kiko Olivas kommer ind på banen og erstatter Josema på grund af en skade.76'Victor Meseguer (Mirandés) begår frispark.76'Anuar Mohamed (Real Valladolid) 74'Hjørnespark, Mirandés. Hjørne lavet af Nacho.

72'Udskiftning i Mirandés, Warren Tchimbembé kom ind på banen for at erstatte Álex López.72'Følelse af Haissem Hassan (Mirandés).72'Nacho (Real Valladolid) har modtaget et frispark i det defensive område.70'Fejl af Roger Brugué ( Mirandés). ) .70'Joaquín Fernández (Real Valladolid) er blevet frisparket på højre fløj.

69'Pablo Hervías (Real Valladolid) modtager et frispark i det defensive zone.69'Roger Brugué (Mirandés) begår frispark.69'Forsøg blokeret Rodrigo Riquelme (Mirandés) skud med højrebenet fra uden for feltet. Assist fra Álex López med et indlæg fra feltet. Hjørnespark 68', Mirandes. Hjørnespark begået af Nacho 68' Forsøg misset Roger Brugué (Mirandés) skud med venstrebenet fra udenfor feltet, der går højt og til venstre fra et direkte frispark.

67'Luis Pérez (Real Valladolid) har fået det gule kort for farligt spil.66'Rodrigo Riquelme (Mirandés) har modtaget et frispark på modstanderens banehalvdel.66'Fejl fra Luis Pérez (Real Valladolid).66'Udskiftning Real Valladolid , Pablo Hervías kom ind i banen for at erstatte Iván Sánchez. 65 ′ Ændring i Real Valladolid, Jawad El Yamiq kom ind på banen for at erstatte Roque Mesa.

65'Mirandés' skud forpasset Rodrigo Riquelme (Mirandés) skud med højre fod fra uden for feltet er tæt på øverste venstre hjørne fra et direkte frispark.63'Álvaro Aguado (Real Valladolid) får det gule kort for farligt spil. 63'Rodrigo Riquelme ( Mirandés) er blevet dømt på modstanderens banehalvdel. 63' Overtrædelse af Álvaro Aguado (Real Valladolid). 62' Udskiftning, Mirandés. Haissem Hassan kommer ind på banen og erstatter Iñigo Vicente.

60'Aktion stoppet. Iñigo Vicente (Mirandés) skyder med højre fod fra venstre side af feltet.59'Álex López (Mirandés) begår frispark.59'Iván Sánchez (Real Valladolid) har modtaget et frispark på modstanderens banehalvdel.57'Rodrigo Riquelme (Mirandés) ) ) er blevet overtrådt på modstanderens banehalvdel 57'Monchu (Real Valladolid) begår overtrædelse.

56'Aktion stoppet under stokke i jordhøjde. Rodrigo Riquelme (Mirandés) skud med venstrebenet fra venstre side af feltet. Assisteret af Iñigo Vicente.55'Udskiftning, Real Valladolid Anuar Mohamed kommer ind på banen og erstatter Gonzalo Plata.53'Foul af Nacho (Real Valladolid).53'Victor Meseguer (Mirandés) har modtaget en fejl i den defensive zone.52′ Hjørnespark, Real Valladolid. Hjørnespark taget af Imanol García de Albéniz.

52'Monchu (Real Valladolid) skud med højre fod fra udenfor feltet er blokeret.50'Iñigo Vicente (Mirandés) får det gule kort for farligt spil.50'Fejl af Iñigo Vicente (Mirandés).50'Gonzalo Plata ( Real Valladolid) er blevet forkastet på modstanderens banehalvdel 49'Forsøg misset. Monchu (Real Valladolid) skud med højrebenet fra uden for feltet går lige forbi overliggeren. Assisteret af Alvaro Aguado.

47'Forsøg misset Shon Weissman (Real Valladolid) hovedstød fra midten af ​​feltet, der går højt og til venstre. Assisteret af Monchu med et indlæg ind i feltet efter et hjørnespark 46'Hjørnespark, Real Valladolid. Hjørnespark taget af Álex López. 46'Offside, Mirandés. Iñigo Vicente forsøger en gennemspilning, men Sergio Camello bliver taget offside Anden halvleg begynder Mirandés 0, Real Valladolid 1.45'+2′

45'+2′ Hjørne, Real Valladolid. Hjørnespark taget af Sergio Camello.45'+1'Fejl af Imanol García de Albéniz (Mirandés).45'+1'Gonzalo Plata (Real Valladolid) er blevet frisparket på højre fløj.45'Monchu (Real Valladolid) skud blokeret ) ) ) skud med højre fod fra højre side af feltet 45'Hjørne, Real Valladolid. Hjørnespark taget af Imanol García de Albéniz.

44'Offside, Mirandés. Imanol García de Albéniz forsøgte en gennemspilning, men Sergio Carreira blev fanget offside 43'Et skud reddede højt og midt i mål. Sergio Camello (Mirandés) hovedstød fra midten af ​​feltet. Assisteret af Imanol García de Albéniz med et indlæg ind i feltet. Hjørne 42', Mirandes. Hjørnespark taget af Jordi Masip.42'Et skud reddet. Sergio Camello (Mirandés) skud med højre fod fra uden for feltet 40'Hjørne, Mirandés. Hjørnespark taget af Joaquín Fernández.

40'Sergio Camello (Mirandés) skud med venstre fod fra venstre side af feltet er blokeret. Assisteret af Iñigo Vicente.36'Álex López (Mirandés) modtog en fejl i den defensive zone.36'Gonzalo Plata (Real Valladolid) begår frispark.34'Hjørne, Mirandés. Hjørnespark taget af Josema.33'Hjørne, Mirandés. Hjørnespark taget af Joaquín Fernández.

33′ Rodrigo Riquelme (Mirandés) vender tilbage til venstre stolpe, vender tilbage med højre uden for området. Assisteret af Imanol García de Albéniz. 31′ Forsøg misset af Roger Brugué (Mirandés) skud med venstre fod fra midten af ​​feltet, der misser til venstre. Assisteret af Rodrigo Riquelme. 30′ Forsøg misset af Anderson Arroyo (Mirandés) skud med højre fod fra uden for feltet, bolden misser højre side af målet. Assisteret af Álex López.28′ Joaquín Fernández (Real Valladolid) er blevet begået frispark i den defensive zone.28'Rodrigo Riquelme (Mirandés) begår frispark.

28'Fejl af Shon Weissman (Real Valladolid).28'Álex López (Mirandés) er blevet begået frispark i den defensive zone.27'Forsøg misset Sergio Camello (Mirandés) hovedstød fra venstre side meget tæt på stolpen fra tæt hold venstre. men gik lidt ud af kurs. Assisteret af Roger Brugué med et indlæg ind i feltet efter et hjørnespark 26'Hjørnespark, Mirandés. Hjørnespark taget af Nacho 24' Roger Brugué (Mirandés) rammer højre stolpe med et skud med højre fod fra midten af ​​feltet. Assisteret af Sergio Carreira.

21'Iván Sánchez (Real Valladolid) har modtaget et frispark i den defensive zone.21'Victor Meseguer (Mirandés) begår frispark.20'Roque Mesa (Real Valladolid) modtog et gult kort.20'Roque Mesa (Real Valladolid) begår frispark mod Valladolid) 20'Victor Meseguer (Mirandés) har modtaget en fejl i den defensive zone.

19'Blidt skud af Josema (Real Valladolid) skud med venstrebenet fra udenfor feltet meget tæt på højre stolpe, men det går lidt forbi. 19'Iván Sánchez (Real Valladolid) skud med venstre fod fra midten af ​​feltet er blokeret. Assisteret af Luis Pérez.19′ Roque Mesa (Real Valladolid) missede et frispark på højre fløj.19'Álex López (Mirandés) begår fejl.18'Iván Sánchez (Real Valladolid) missede et frispark i den defensive zone.

18'Fejl af Álex López (Mirandés).17'Et skud reddet. Álex López (Mirandés) skud med højre fod fra udenfor feltet 16' på højre fløj 15' Jorge Sáenz (Mirandés) frispark.

11'Følelse af Roque Mesa (Real Valladolid).11'Imanol García de Albéniz (Mirandés) er blevet begået frispark i den defensive zone.9'Álvaro Aguado (Real Valladolid) er blevet begået i den defensive zone. (Mirandés).9'Roger Brugué (Mirandés) rammer overliggeren med et skud med venstrebenet fra uden for feltet. Assisteret af Imanol García de Albéniz.

8′ Forsøg misset af Álvaro Aguado (Real Valladolid) skud med højre fod fra uden for feltet, bolden misser til højre side af målet. Assisteret af Gonzalo Plata 6' Forsøg blokeret Joaquín Fernández (Real Valladolid) skud med højrebenet fra uden for feltet. Assisteret af Monchu.5'Roque Mesa (Real Valladolid) fejl.5'Sergio Camello (Mirandés) er blevet begået frispark i den defensive zone. 5'Imanol García de Albéniz (Mirandés) er blevet begået frispark i den defensive zone.

3'Goooooal! Mirandés 0, Real Valladolid 1. Álvaro Aguado (Real Valladolid) kommer bagfra i området. Assisteret af Nacho. Første halvleg begynder 0' Opstillinger bekræftet af begge hold. Hovedpersonerne hopper ind på banen for at starte opvarmningsøvelserne