Kubo giver Real banens første sejr

Cádiz, som fortsætter med at søge forstærkninger, begynder sæsonen med målsætningen om varighed, mens folk fra San Sebastian, som har forstærket sig med meget interessante fodboldspillere, stræber efter at forbedre deres sidste kampagne, hvor de kæmpede for at komme ind i Champions League næsten indtil kl. den sidste dag.

Slut på kampen, Cádiz 0, Real Sociedad 1,90'+9'Anden halvleg slutter, Cádiz 0, Real Sociedad 1,90'+9'Et skud reddet nederst til venstre. Mohamed-Ali Cho (Real Sociedad) skud med venstrebenet fra venstre side af feltet. Assisteret af Jon Karrikaburu. 90'+8′ Asier Illarramendi (Real Sociedad) har fået et gult kort for en farlig kamp.

90'+8'Følelse af Asier Illarramendi (Real Sociedad).90'+8'Mamady Diarra (Cádiz) er blevet begået frispark i den defensive zone. 90'+7'Jon Karrikaburu (Real Sociedad) er blevet begået i venstre fløj 90'+7'Victor Chust (Cádiz) frispark.

90'+3'Hjørne, Real Sociedad. Hjørnespark taget af Jeremías Ledesma.90'+3'Et skud reddet nær højre side af målet. Mohamed-Ali Cho (Real Sociedad) skud med venstrebenet fra uden for feltet. Assisteret af Álex Remiro.90'+2'Ful af Aritz Elustondo (Real Sociedad).90'+2'Awer Mabil (Cádiz) er blevet frisparket på venstre fløj.

90'+1'Forsøg misset. Jon Karrikaburu (Real Sociedad) skud med højrebenet fra uden for feltet går højt og til venstre. 90' Overtrædelse af Ander Barrenetxea (Real Sociedad). 90' Iván Alejo (Cádiz) har modtaget et frispark. på højre fløj 87'Hånd af Igor Zubeldia (Real Sociedad).

86′ Udskiftning i Cádiz, Mamady Diarra kommer ind på banen og erstatter Joseba Zaldua. 85′ Fali (Cádiz) har fået et gult kort. 85′ Brais Méndez (Real Sociedad) har fået et gult kort. Méndez (Real Sociedad) skudt venstre fra uden for området. Assisteret af Asier Illarramendi.

85'Udskiftning, Real Sociedad Jon Karrikaburu erstatter Alexander Isak.84'Mohamed-Ali Cho (Real Sociedad) har modtaget et frispark på højre fløj.84'Tomás Alarcón (Cádiz) begår frispark.83'Spring reddet på venstre firkant. Anthony Lozano (Cádiz) hovedstød fra uden for feltet. Assisteret af Tomas Alarcon.

83'Fejl af Asier Illarramendi (Real Sociedad).83'Fali (Cádiz) modtager et frispark på modstanderens banehalvdel.82'Forsøg blokeret Mohamed-Ali Cho (Real Sociedad) skud med venstrebenet fra højre side af feltet. Assisteret af Aritz Elustondo.82'Udskiftning i Real Sociedad kommer Aihen Muñoz ind på banen og erstatter Diego Rico på grund af en skade.

79' Udskiftning i Real Sociedad, Ander Barrenetxea kommer ind på banen og erstatter David Silva. 79' Udskiftning i Tra Real Sociedad, Mohamed-Ali Cho går ind på banen og erstatter Takefusa Kubo. Mikel Merino. 74' Overtrædelse af Igor Zubeldia (Real Sociedad) .

74'Anthony Lozano (Cádiz) har modtaget et frispark på venstre fløj.73'Udskiftning i Cádiz, Álvaro Negredo kommer ind på banen og erstatter Lucas Pérez.72'Diego Rico (Real Sociedad) har modtaget en fejl i forsvarszonen.72 ' Et frispark af Anthony Lozano (Cádiz).

70'Iván Alejo (Cádiz) har fået det gule kort.69'Fejl af Diego Rico (Real Sociedad).69'Anthony Lozano (Cádiz) har modtaget et frispark på højre fløj.68'Fejl af David Silva (Real Sociedad) ) ).

68'Iván Alejo (Cádiz) begår frispark i den defensive zone.68'Forsøg blokeret Igor Zubeldia (Real Sociedad) skud med højrebenet fra uden for feltet.67'Hjørne, Real Sociedad. Hjørnespark taget af Jeremías Ledesma 67′ Skuddet stoppede lavt til venstre. Diego Rico (Real Sociedad) skud med venstrebenet fra uden for feltet.

66′ Corner, Royal Society. Hjørnespark taget af Jeremías Ledesma 66′ Skuddet stoppede fra lavt til venstre. David Silva (Real Sociedad) skyder med venstre fod fra meget tæt hold.65'Udskiftning i Cádiz, Tomás Alarcón kommer ind på banen for José Mari.65'Udskiftning i Cádiz, Iván Alejo kommer ind i banen for Santiago Arzamendia.

64 ′ Skud stående ved siden af ​​højre side af målet. David Silva (Real Sociedad) skud med venstrebenet fra uden for feltet. Assisteret af Alexander Isak.63'Forsøg blokeret Alexander Isak (Real Sociedad) skud med venstrebenet fra midten af ​​feltet. Assisteret af Mikel Merino.62'Forsøg missede Mikel Merino (Real Sociedad) hovedstød fra venstre sidelinie fra tæt hold.59'Offside, Cádiz. Victor Chust tog et dybt skridt, men Joseba Zaldua blev taget offside.

56 "Hjørne, Royal Society. Hjørne begået af Joseba Zaldua. 55 ′ Lucas Pérez (Cádiz) fejler i den defensive zone. 55 ′ Fejl i defensiv zone af Robin Le Normand (Real Sociedad). 53 ′ Martín Zubimendi (Real Sociedad) fejler i den defensive zone.

53'Fejl af Alfonso Espino (Cádiz).51'Forsøg misset. José Mari (Cádiz) skud med venstrebenet fra uden for feltet.49'Offside, Cádiz. Jeremías Ledesma forsøger en gennemspilning, men Lucas Pérez bliver taget i offside 49'Fejl af Igor Zubeldia (Real Sociedad).

49'Awer Mabil (Cádiz) er blevet begået frispark på højre fløj.47'Offside, Cádiz. Alfonso Espino forsøger en gennemspilning, men Lucas Pérez bliver taget i offside.

45'+2'Første halvleg slutter, Cádiz 0, Real Sociedad 1,45'+1'Et skud reddet under stolperne på jordoverfladen. David Silva (Real Sociedad) skyder med venstre fod uden for feltet.45'+1'Lucas Pérez (Cádiz) får et gult kort.45'Joseba Zaldua (Cádiz) får et gult kort for farligt spil.

45'Fejl af Joseba Zaldua (Cádiz).45'Takefusa Kubo (Real Sociedad) har modtaget et frispark på modstanderens banehalvdel. 44'Overtrædelse af Alexander Isak (Real Sociedad).44'Alfonso Espino (Cádiz) har modtaget et frispark i den defensive zone.

43'Forsøg blokeret José Mari (Cádiz) skud med højre fod fra udenfor feltet.43'Fejl af Diego Rico (Real Sociedad).43'Alberto Perea (Cádiz) begår frispark på højre fløj.42'Fejl af Martin Zubimendi ( Royal Society).

42'Anthony Lozano (Cádiz) er blevet begået frispark i den defensive zone. 41'Anthony Lozano (Cádiz) begår frispark.41'Martín Zubimendi (Real Sociedad) er blevet begået i forsvarszonen. ) Skud med venstre fod fra uden for feltet, der går højt og bredt til højre. Assisteret af Jose Mari.

38′ Skud afvist af Anthony Lozano (Cádiz) hovedstød fra midten af ​​feltet. Assisteret af Santiago Arzamendia med et indlæg ind i feltet.37'Fejl af Aritz Elustondo (Real Sociedad).37'Alfonso Espino (Cádiz) har modtaget et frispark på venstre fløj.34'Martín Zubimendi (Real Sociedad) har modtaget et frispark. i den defensive zone.

34'Overtrædelse af Anthony Lozano (Cádiz).28'Hjørne, Cádiz. Hjørnespark taget af Mikel Merino. 28 ′ Fali skud afvist (Cádiz) skud med højre fra højre side af indersiden af ​​feltet. 27′ Hjørnespark, Cadiz. Hjørnespark taget af Aritz Elustondo.

26'Hjørne, Cadiz. Hjørnespark taget af Robin Le Normand.24'Goooooal! Cádiz 0, Real Sociedad 1. Takefusa Kubo (Real Sociedad) skyder med højre fod fra midten af ​​området. 24'Aktion stoppet. Takefusa Kubo (Real Sociedad) skyder med højre fod fra midten af ​​feltet 23'José Mari (Cádiz) er blevet frisparket i den defensive zone.

23' Overtrædelse af Martín Zubimendi (Real Sociedad). 20' Overtrædelse af Brais Méndez (Real Sociedad). 20' Alfonso Espino (Cádiz) er blevet begået på venstre fløj. 19' Overtrædelse af Takefusa Kubo (Real Sociedad).

19′ José Mari (Cádiz) har modtaget en fejl i den defensive zone. Assisteret af Takefusa Kubo med et indlæg ind i feltet efter et hjørnespark 18'Hjørnespark, Real Sociedad. Hjørnespark taget af Luis Hernández. 16' Misset skud Santiago Arzamendia (Cádiz) skud med venstrebenet fra venstre side af indersiden af ​​feltet meget tæt på venstre stolpe, men gik en anelse forbi. Assisteret af Jose Mari.

16'Alexander Isak (Real Sociedad) skud med venstrebenet fra venstre side af feltet blokeres. Assisteret af Takefusa Kubo.14'Fejl af David Silva (Real Sociedad).14'Alfonso Espino (Cádiz) modtager en fejl på modstanderens banehalvdel.13'Fejl af Brais Méndez (Real Sociedad).

13'Santiago Arzamendia (Cádiz) taber i den defensive zone.12'Diego Rico (Real Sociedad) taber i den defensive zone.12'Anthony Lozano (Cádiz) begår frispark.7'Hjørne, Real Sociedad. Hjørnespark taget af Joseba Zaldua.

6'Takefusa Kubo (Real Sociedad) er blevet begået frispark i den defensive zone. 6'Overtrædelse af Joseba Zaldua (Cádiz). 4'Offside, Cádiz. José Mari forsøgte en gennemspilning, men Anthony Lozano blev taget i offside 2'Skud reddet lavt til venstre. Anthony Lozano (Cadiz) skud med højrebenet fra venstre side af feltet. Assisteret af Santiago Arzamendia.

1'Fejl af Brais Méndez (Real Sociedad). 1'Alberto Perea (Cádiz) har modtaget en fejl i den defensive zone. Første halvleg begynder. Opstillinger bekræftet af begge hold. Hovedpersonerne hopper ind på banen for at starte opvarmningsøvelserne