Værdigt, men ubrugeligt slips til Toledo

Endnu et uafgjort, og der er allerede mange. Ved denne lejlighed mod datterselskabet Levante. En fortjenstfuld 2-2, der blev nået efter striden om en kamp, ​​hvor de grønne havde 2-0 indtil det 30. minut, men som stadig er bunden af ​​klassementet. Permanens er allerede en kimær.

I de sidste to minutter af første halvleg udstødte Rubén Moreno sig selv med undgåelige gule kort. Og i anden halvleg holdt Toledo fast, så godt han kunne, indtil gæsterne udlignede kampen i det 83. minut.

Men start fra begyndelsen. Det var 3. minut, da et hjørnespark taget af Alberto Bernardo tog bolden til den fjerneste stolpe, hvor Iván Cedric kom frem og scorede et tomt mål.

Cedric selv kunne gøre det til 2-0 i det 13. minut, men hans skud fra kanten af ​​feltet fik i al hast vendt den gæstende målmand.

I det 26. minut ædru en lang aflevering fra Adrián Jiménez op i gæstefeltet. Der var rod mellem Leal og Toni Herrero, som Rubén Moreno forsøgte at score med al verdens komfort.

Barcelona-replikaen var nært forestående. I det 31. minut scorede Arasa med et flot skud og efter kædefejl af det lokale forsvar.

Kampen lød på 2-1, da pausen kom, men Rubén Moreno lavede to fejl inden for et minut, med to gule kort, der sendte ham i omklædningsrummet.

Efter genstarten benådede Migue García, Andriu og Álex Martín 3-1. Hvem ikke tilgav var azulgrana-holdet med et ustoppeligt mål i det 83. minut af Alcaina. På trods af dette kom Pepe Carmona tæt på de grønnes sejrsmål med et skud i det 90. minut, men Peña fik clearet det på mållinjen.

De andre markører for Castilian-La Mancha-holdene var: Recreativo Granada, 2-UD Socuéllamos, 0; Calvo Sotelo de Puertollano, 4-Mar Menor, 0 og CD Marchamalo, 1-Atlético Pulpileño, 0.

Teknisk blad

CD Toledo: Roberto; Herrera (Cambil, d. 80), Mario Gómez, Adrián Jiménez, Gomis; Andriu, Arturo Segado (Migue García, m. 46), Rodri (Víctor Andrés, m. 87), Alberto Bernardo (Pepe Carmona, m. 87); Rubén Moreno og Iván Cedric (Álex Martín, d. 80)

Atlético Levante UD: Marker; Leal (Alcaina, m. 56) l, Toni Herrero, Carlos Jiménez, Peña; Arasa (Sevikyan, m. 66), Cerdá, Benítez, Mario Rodríguez (Vido, m. 79); Faraj (Joseda, d. 56) og Pulpón.

Dommer: Abraham Hernandez Maestre. Andalusisk udvalg. Gule kort til de lokale Herrera, Rubén Moreno (tilbage, udvist i det 45. minut) og Cedric. Ved besøg i Leal, Arasa, Sevilkyan og Peña.

Mål: 1-0, m. 3: Ivan Cedric; 2-0, m. 26: Ruben Moreno; 2-1, m, 31: Arasa; 2-2, m. 83: Alcaine.

Hændelser: Kampen på dag 29 i gruppe V i Anden RFEF blev spillet på Salto del Caballo stadion foran omkring 1.600 tilskuere.