Sevilla reddede et point mod et Villarreal, der sætter mere pris på det

Slut på kampen, Villarreal 1, Sevilla 1,90'+6'Anden halvleg slutter, Villarreal 1, Sevilla 1,90'+6′ Assist fra Alex Telles med et indlæg ind i feltet efter at have taget frispark.90'+5'Isco ( Sevilla) er blevet fejlet på venstre fløj.

90'+5'Fejl af Daniel Parejo (Villarreal).90'+4'Et skud reddet nederst til venstre. José Morales (Villarreal) skyder med højre fod fra midten af ​​feltet. Assisteret af Daniel Parejo.90'+3'Corner, Villarreal. Hjørnespark taget af Marko Dmitrovic.90'+3'Skud reddet højt og midt i målet. José Morales (Villarreal) skyder med højre fod fra højre side af indersiden af ​​feltet. Assisteret af Daniel Parejo.

90'+2'Hjørne, Villarreal. Hjørnespark taget af Nemanja Gudelj.90'+1'Forsøg misset Arnaut Danjuma (Villarreal) skud med højrebenet fra meget tæt hold var for højt. Assisteret af Yeremi Pino med et indlæg ind i feltet.90'Suso (Sevilla) er blevet begået frispark på højre fløj.90'Álex Baena (Villarreal) begår frispark.

89′ Offside, Sevilla. Kike Salas forsøger en gennemspilning, men Isco bliver taget offside. 88' Forsøg misset. Papu Gómez (Sevilla) skud med højre fod fra uden for feltet er højt og bredt til højre. 86' Joans frispark Jordán (Sevilla). 86′ Etienne Capoue (Villarreal) har modtaget en fejl i den defensive zone.

85′ Offside, Sevilla. Jesús Navas forsøger en gennemspilning, men Rafa Mir bliver taget offside.84'Nemanja Gudelj (Sevilla) modtager et frispark på venstre fløj.84'Yeremi Pino (Villarreal) begår frispark.84'Forsøg misset Papu Gómez (Sevilla) skød fra højre uden for området, der går for højt. Susos støtte.

83′ Skift i Sevilla, Papu Gómez kommer ind på banen og erstatter Óliver Torres. 82′ Skift i Tra Villarreal, Johan Mojica kommer ind i feltet og erstatter Alfonso Pedraza. 82′ Skift i Tra Villarreal, José Morales kommer ind i banen og erstatter Nicolas Jackson. 82′ VAR anmeldelse: Villarreal Straffe.

80'Straffe begået af Alex Telles (Sevilla) efter en fejl inde i feltet 80'Straffe til fordel for Villarreal. Tab i Yeremi Pino-området. 80′ Offside, Villarreal. Kiko Femenía forsøgte en gennemspilning, men Yeremi Pino blev taget i offside 79' Suso (Sevilla) skud med venstrebenet fra uden for feltet bliver blokeret. Assisteret af Jesus Navas.

73'Hjørne, Villarreal. Hjørnespark taget af Jesús Navas 73' Forsøg blokeret Alfonso Pedraza (Villarreal) skud med venstrebenet fra venstre side af feltet. Assisteret af Pau Torres.73'Fejl af Alex Telles (Sevilla).73'Álex Baena (Villarreal) er blevet frisparket i den defensive zone.

72′ Hjørnespark, Sevilla. Hjørne taget af Pau Torres 71′ Skud stående højt og gennem midten af ​​målet. Daniel Parejo (Villarreal) skyder med højre fod fra uden for feltet.69'Alex Telles (Sevilla) har en kantspiller, der får et gult kort for farligt spil.69'Alex Telles (Sevilla) begår frispark.

69'Nicolas Jackson (Villarreal) har modtaget et frispark på modstanderens banehalvdel.69'Udskiftning i Sevilla, Alex Telles kommer ind på banen og erstatter Marcos Acuña.69'Udskiftning i Sevilla, Suso kommer ind på banen og erstatter José Ángel Carmona.68' Afslutning misset af Jesús Navas (Sevilla) skud med venstrebenet fra højre side af feltet, der går højt og til venstre. Assisteret af Óliver Torres med et indlæg fra feltet.

67'Hjørne, Villarreal. Hjørnespark taget af Nemanja Gudelj.66'Nemanja Gudelj (Sevilla) er blevet begået frispark i den defensive zone.66'Alfonso Pedraza (Villarreal) begår frispark.65'Offside, Sevilla. Marko Dmitrovic modtog en gennemspilning, men Rafa Mir blev taget i offside.

65'Blidt skud af Etienne Capoue (Villarreal) skud med højre fod fra udenfor feltet, som går for højt. 65'Alex Baena (Villarreal) skyder med højre fod fra venstre side af feltet. Assisteret af Arnaut Danjuma.63'Følelse af Marcos Acuña (Sevilla).63'Yeremi Pino (Villarreal) er blevet begået frispark i den defensive zone.

62'Jesús Navas (Sevilla) modtager et frispark på højre fløj.62'Alfonso Pedraza (Villarreal) begår frispark.61'Forsøg blokeret Alfonso Pedraza (Villarreal) skud med venstrebenet fra udenfor feltet.60'José Ángel Carmona (Sevilla) har fået et gult kort for en farlig kamp.

60'Fejl af José Ángel Carmona (Sevilla).60'Arnaut Danjuma (Villarreal) har modtaget et frispark på venstre fløj.60'Udskiftning, Villarreal. Arnaut Danjuma kommer ind på banen og erstatter Francis Coquelin.59'Udskiftning, Villarreal, kommer ind. til Yeremi Pino-feltet som erstatning for Samuel Chukwueze.

56′ Forsøg misset af Nemanja Gudelj (Sevilla) skud med højre fod fra udenfor feltet, der går højt og til venstre. Assisteret af Joan Jordán 55'Bisvaret skud Isco (Sevilla) hovedstød fra midten af ​​feltet meget tæt på højre stolpe, men gik lidt forbi. Assisteret af Marcos Acuña.55'José Ángel Carmona (Sevilla) har modtaget et frispark på højre fløj.55'Overtrædelse af Pau Torres (Villarreal).

51'Gooooal! Villarreal 1, Sevilla 1. Álex Baena (Villarreal) skud med højrebenet fra midten af ​​feltet 51'Angreb reddet fra lave stolpe. Álex Baena (Villarreal) skyder med højre fod fra midten af ​​området. Assisteret af Francis Coquelin efter en dyb køretur. Assist af Kiko Femenía 47′ Hånd af Nicolás Jackson (Villarreal).

46'Offside, Sevilla. Óliver Torres forsøger en gennemspilning, men Rafa Mir bliver taget offside.Tanguy Nianzou erstatter Fernando.

45'+4'Følelse af Rafa Mir (Sevilla).45'+4'Første halvleg slutter, Villarreal 0, Sevilla 1.45'+4'Pau Torres (Villarreal) er blevet begået i forsvarszonen.45'+1′ Marcos Acuña (Sevilla) er blevet forfulgt i den defensive zone.

45'+1'Fejl af Samuel Chukwueze (Villarreal).45'Nemanja Gudelj (Sevilla) har fået det gule kort for farligt spil.45'Fejl af Nemanja Gudelj (Sevilla).45'Nicolas Jackson (Villarreal) har modtaget en gult kort mangler på venstre fløj.

44′ Fejl af Óliver Torres (Sevilla) 44′ Etienne Capoue (Villarreal) har modtaget en fejl i den defensive zone. Assisteret af Etienne Capoue efter et kontraangreb.42'Offside, Sevilla. Nemanja Gudelj forsøger en gennemspilning, men Oliver Torres bliver taget i offside.

41'Álex Baena (Villarreal) har fået det gule kort.41'Álex Baena (Villarreal) begår frispark.41'Isco (Sevilla) har modtaget et frispark på højre fløj.40'Alfonso Pedraza (Villarreal) begår frispark.

40'Jesús Navas (Sevilla) er blevet begået frispark på højre fløj 39'Hjørne, Villarreal. Hjørnespark taget af José Ángel Carmona.38'Marcos Acuña (Sevilla) har fået det gule kort for farligt spil.38'Samuel Chukwueze (Villarreal) er blevet frisparket på højre fløj.

38'Overtrædelse af Marcos Acuña (Sevilla).38'Offside, Sevilla. Isco forsøger en gennemspilning, men Rafa Mir bliver i offside. 37'Hjørne, Villarreal. Hjørnespark taget af Nemanja Gudelj.33'Foul af Marcos Acuña (Sevilla).

33'Samuel Chukwueze (Villarreal) er blevet begået frispark på højre fløj.33'Spring reddet nederst til venstre. Alfonso Pedraza (Villarreal) hovedstød fra venstre side af feltet. Assisteret af Kiko Femenía.31'Udskiftning i Villarreal kom Álex Baena ind på banen for at erstatte Giovani Lo Celso.31'Marcos Acuña (Sevilla) har modtaget et frispark på venstre fløj.

31′ Fejl af Kiko Femenía (Villarreal) 30′ Hjørne, Sevilla. Hjørnespark taget af Nicolas Jackson. 29′ Hjørne, Sevilla. Hjørnespark taget af Raúl Albiol. 28′ Hjørne, Sevilla. Hjørnespark taget af Pau Torres.

28′ Skud afvist af Óliver Torres (Sevilla) skud med højre fod fra uden for området. Assisteret af Rafa Mir.27'Daniel Parejo (Villarreal) rammer overliggeren med et skud med højre fod fra uden for feltet. Assisteret af Samuel Chukwueze.26'Bono (Sevilla) får det gule kort.26'Forsøg misset Alfonso Pedraza (Villarreal) skud med venstrebenet fra venstre side af feltet misser til venstre. Assisteret af Samuel Chukwueze.

23′ Giovani Lo Celso (Villarreal) taber. 23' Marcos Acuña (Sevilla) begår frispark i det defensive område. 23' Overtrædelse af Etienne Capoue (Villarreal). 22' Óliver Torres (Sevilla) får en frispark i det defensive område.

22′ Samuel Chukwueze (Villarreal) har modtaget en fejl i den defensive zone. 22′ Marcos Acuña (Sevilla) begår frispark. Assisteret af Isco.19'Forsøg blokeret Marcos Acuña (Sevilla) skud med venstrebenet fra uden for feltet. Assisteret af Joan Jordan.

18'Overtrædelse af José Ángel Carmona (Sevilla).18'Francis Coquelin (Villarreal) er blevet frisparket på modstanderens banehalvdel.16'Forsøg misset Nicolas Jackson (Villarreal) skud med højre fod fra højre side af feltet.10 Overtrædelse af Pau Torres (Villarreal).

10'Jesús Navas (Sevilla) er blevet fældet i den defensive zone 8'Goooooal! Villarreal 0, Sevilla 1. Óliver Torres (Sevilla) skyder med venstre fod fra midten af ​​feltet. Assisteret af Óliver Torres. 5'Isco (Sevilla) er blevet frisparket på venstre fløj.

5'Fejl af Etienne Capoue (Villarreal) 5'Forsøg misset Giovani Lo Celso (Villarreal) skud med venstrebenet fra uden for feltet. Hovedpersonerne hopper ind på banen for at starte opvarmningsøvelserne