Últimes notícies d'esports avui diumenge, 3 d'abril

Si voleu saber més sobre novetats, ABC té a disposició dels lectors un resum dels títols més importants de Diumenge, 3 d'abril que no hauries de perdre, com:

Resum i gols del Celta 1 – Reial Madrid 2: El Madrid guanya amb els penals per a la tranquil·litat

Resum i gols de l'Atlètic 4 – Alabès 1: L'Atlètic es diu Joao Félix

Així van ser els tres penals comesos pel Celta de Vigo contra el Reial Madrid

A la victòria del Reial Madrid a Vigo, plena de polèmica, l'àrbitre González Fuertes va patir molt penals a favor del Reial Madrid. Benzema va anotar el primer, va errar el segon i va tornar a marcar el tercer per signar el definitiu 1-2, una victòria balsàmica per als d'Ancelotti després de la desfeta del clàssic que calmi les aigües a l'avantsala del matx d'anada dels quarts de final davant el Chelsea a Stamford Bridge.

Violents incidents entre ultres del Madrid i del Celta a Vigo

Diversos testimonis presencials han assegurat que ultres del Reial Madrid (un centenari de caputxats) i del Celta de Vigo han protagonitzat incidents violents aquesta tarda a la ciutat gallega, que acollirà des de les 18 el partit entre els dos conjunts a l'estadi de Balaídos.

Les explicacions del gol anul·lat a Galhardo al Celta-Real Madrid

La primera part del Celta-Reial Madrid ja ha tingut una acció que ha generat enuig al Celta ia l'afició viguesa. Al minut 39, una centrada de Nolito des de la banda esquerra el va portar al fons de les malles Galhardo amb una rematada de cap amb cert suspens.

Aldeguer confirma la pole més precoç de la història a Moto2

El pilot espanyol de Moto2 Fermín Aldeguer (MB Conveyors SpeedUp) va rubricar un dissabte llarg i perfecte amb la pole al Gran Premi d'Argentina, el més jove de la categoria intermèdia del Mundial, davant del seu compatriota Augusto Fernández (Red Bull KTM Ajo ) .