Meritori però inútil empat del Toledo

Un altre empat i ja en van molts. En aquesta ocasió, davant del filial del Llevant. A 2-2 meritori a què es va arribar després de la disputa d'un partit en què els verds van tenir un 2-0 fins al minut 30, però que segueix cuer de la classificació. La permanència ja és una quimera.

En els dos darrers minuts de la primera meitat, Rubén Moreno es va autoexpulsar amb grogues evitables. I, al segon temps, va aguantar com va poder el Toledo fins que els visitants van igualar la contesa al minut 83.

Però parteix del principi. Era el minut 3 quan un córner llançat per Alberto Bernardo va aixecar la pilota al segon pal, on va emergir Iván Cedric per anotar una porta buida.

El mateix Cedric va poder posar el 2-0 al minut 13, però el seu xut des de la frontal de l'àrea el contrari de manera esgotada el meta visitant.

Al minut 26 va arribar una passada en llarg d'Adrián Jiménez sobre el camp visitant. Allí es va fer un embolic entre Leal i Toni Herrero, del que es va provar Rubén Moreno per marcar amb tota la comoditat del món.

La rèplica blaugrana era imminent. Al minut 31 Arasa va marcar un gol de gran xut i després d'errors en cadena de la defensa local.

El partit anava per al 2-1 a l'arribar el descans, però Rubén Moreno va venir dues matusseres en el termini d'un minut, amb dues grogues que el van enviar al vestidor.

Després de la represa, Migue García, Andriu i Álex Martín van perdonar el 3-1. Qui no va perdonar va ser l?equip blaugrana amb una diana imparable al minut 83 a càrrec d?Alcaina. Tot i això, Pepe Carmona va fregar la diana del triomf dels verds amb una rematada al minut 90, però va aclarir Peña a la línia de gol.

Els altres marcadors dels equips castellanomanxecs van ser: Recreativo Granada, 2-UD Socuéllamos, 0; Calvo Sotelo de Puertollano, 4-Mar Menor, 0 i CD Marchamalo, 1-Atlètic Pulpileño, 0.

Full tècnic

CD Toledo: Roberto; Herrera (Cambil, m. 80), Mario Gómez, Adrián Jiménez, Gomis; Andriu, Arturo Segado (Migue García, m. 46), Rodri (Víctor Andrés, m. 87), Alberto Bernardo (Pepe Carmona, m. 87); Rubén Moreno i Iván Cedric (Álex Martín, m. 80)

Atlètic Levante UD: Camps; Leal (Alcaina, m. 56)l, Toni Herrero, Carlos Jiménez, Penya; Arasa (Sevikyan, m. 66), Cerdà, Benítez, Mario Rodríguez (Vido, m. 79); Faraj (Joseda, m. 56) i Pulpó.

Àrbitre: Abraham Hernández Maestre. Comitè Andalús. Grogues als locals Herrera, Rubén Moreno (endarrere, expulsat al minut 45) i Cedric. Per part de visita, a Leal, Arasa, Sevilkyan i Peña.

Gols: 1-0, m. 3: Iván Cedric; 2-0, m. 26: Rubén Moreno; 2-1, m, 31: Arasa; 2-2, m. 83: Alcaïna.

Incidències: Partit de la jornada 29 del Grup V de la Segona RFEF disputat a l'estadi Salto del Caballo davant uns 1.600 espectadors.