Elche live idag: Santander League-match, dag 35

90 '+3 ′iconDavid Soria (Getafe) får gult kort.iconSlut på matchen, Getafe 1, Elche 1,90'+3'iconSista varvet, Getafe 1, Elche 1,90'+3'iconDjené Dakonam (Getafe) får gult kort för farligt spel.

90 '+2 ′iconJosan (Elche) fick ett regelbrott på den andra halvan. 90'+2′iconFul av Djené Dakonam (Getafe).90'+1′iconFörsök missat Lucas Boyé (Elche) skott med vänster fot från mitten av straffområdet mycket nära högra stolpen men var något utanför mål. Assistans från Nicolás Fernández Mercau med ett centrum in i området.87′iconHörna, Elche. Hörna tagen av Nemanja Maksimovic.

86 'iconFul av Raúl Guti (Elche).86'iconJuanmi Latasa (Getafe) har fått ett regelbrott i försvarszonen.85'iconLucas Boyé (Elche) fick ett regelbrott på högerkanten.85'iconFel av Omar Alderete (Getafe).

85'Matchen återupptogs.85'Matchen återupptogs.84'Spelet avbröts på grund av en skada på Djené Dakonam (Getafe).84'iconGonzalo Verdú (Elche) vinner ett regelbrott i försvarszonen.

84 'iconFul av Juanmi Latasa (Getafe).82'iconHörna, Getafe. Hörnan tagen av John Donald.81′iconRaúl Guti (Elche) fick ett regelbrott i försvarszonen.81′iconFel av Nemanja Maksimovic (Getafe).

79 'iconSkott stående under pinnarna på marknivå. Omar Alderete (Getafe) skott med vänster fot från utanför straffområdet.79′iconByte i Elche, Raúl Guti kom in på planen för att ersätta Fidel.79′iconByte i Elche, Gonzalo Verdú kom in på planen för att ersätta Tete Morente. 78′iconFul av Pere Milla (Elche).

78 'iconOmar Alderete (Getafe) fick ett regelbrott i försvarszonen.77'iconHörna, Getafe. Hörnan tagen av John Donald.75′iconSkott räddat lågt till vänster. Borja Mayoral (Getafe) skott med höger fot från mitten av straffområdet. Assisterad av Juanmi Latasa.74′iconLucas Boyé (Elche) vinner ett regelbrott i försvarszonen.

74 'iconFul av Djené Dakonam (Getafe).73'iconByte i Elche, Pere Milla kom in på planen för att ersätta Randy Nteka. 72′iconFel av Randy Nteka (Elche).72′iconGonzalo Villar (Getafe) vinner ett regelbrott i den defensiva zonen.

72 'iconHandboll av Gonzalo Villar (Getafe). 70'iconEdgar Badia (Elche) fick ett regelbrott i försvarszonen.70'iconFul av Juanmi Latasa (Getafe).70'iconFul av John Donald (Elche).

70 'iconJuanmi Latasa (Getafe) fick ett regelbrott på motståndarens planhalva.69'iconByte i Getafe, Juanmi Latasa kom in på planen för att ersätta Gastón Álvarez.69'iconByte i Getafe, Gonzalo Villar kom in på planen för att ersätta Carles Aleñá. 66′iconOffside, Getafe. Omar Alderete försökte ett genomspel men Enes Ünal var offside.

Sextiofem'iconFörsök missad av Lucas Boyé (Elche) nick från mitten av området efter en hörna.65'iconHörna, Elche. Hörna tagen av Stefan Mitrovic.65'iconSkott blockerat av Lucas Boyé (Elche) skott med höger fot från mitten av straffområdet.64'iconTete Morente (Elche) vinner ett regelbrott på högerkanten.

64 'iconGastón Álvarez (Getafe) förlorar.60′iconRandy Nteka (Elche) fälldes på vänsterkanten.60'iconFul av Omar Alderete (Getafe).59′iconFel av Lucas Boyé (Elche).

59 'iconDjené Dakonam (Getafe) fick ett regelbrott på den andra halvan.59'iconFörsök missat Carles Aleñá (Getafe) nick från mitten av straffområdet går för högt. Assistans från Juan Iglesias med ett centrum till området.58′iconFörsök missat av Randy Nteka (Elche) skott med vänster fot från mitten av straffområdet.57'iconHörna, Getafe. Hörnan tagen av Josan.

56'Matchen förnyas.56'Matchen förnyas.56'iconByte i Getafe, Portu kom in på planen för att ersätta Damián Suárez. 56′iconByte i Getafe, Borja Mayoral kom in på planen för att ersätta Munir El Haddadi.

bild 55' Matchen avbryts på grund av en skada på Munir El Haddadi (Getafe).55'iconSkott blockerat av Fidel (Elche) skott med höger fot från mitten av straffområdet. Assisterad av Tete Morente med ett kryss in i området.54′iconJosan (Elche) fick ett regelbrott i försvarszonen.54'iconFel av Djene Dakonam (Getafe).

53 'iconFörsök missad av John Donald (Elche) nick från mitten av området som gick för högt. Assisterad av Gumbau med ett inlägg i området efter en hörna.53′iconHörna, Elche. Hörna tagen av Stefan Mitrovic.52'iconHörna, Elche. Hörnan tagen av David Soria.51′iconSkott stående under pinnarna på marknivå. Pedro Bigas (Elche) skott med vänster fot från vänster sida av straffområdet.

50 'iconDamián Suárez (Getafe) har fått ett gult kort för ett farligt spel.50'iconLucas Boyé (Elche) fick ett regelbrott på vänsterkanten.50'iconFul av Damián Suárez (Getafe).50'iconHörna, Getafe. Hörnan tagen av Edgar Badia.

50 'iconSkott räddat lågt till vänster. Enes Ünal (Getafe) skjuter med högerfoten utanför området.49'iconPedro Bigas (Elche) har fått ett gult kort för farligt spel.49'iconFul av Pedro Bigas (Elche).49'iconCarles Aleñá (Getafe) har fått ett regelbrott i motsatt fält.

47 'iconStoppad skott. Enes Ünal (Getafe) skjuter med höger fot från utanför området.46'iconFel av Randy Nteka (Elche).46′iconJuan Iglesias (Getafe) vinner ett regelbrott på den andra halvan.iconAndra starter, Getafe 1, Elche 1 startar.

45 'iconByte i Elche, Josan kom in på Campo för att ersätta Lisandro Magallán. Fyra fem'iconByte i Elche, Nicolás Fernández Mercau kom in på planen för att ersätta Lautaro Blanco. 45'+4'iconFörsta delen av finalen, Getafe 1, Elche 1,45'+2′iconEnes Ünal (Getafe) får gult kort för farligt spel.

45 '+2 ′iconGumbau (Elche) fick ett regelbrott på vänsterkanten. 45'+2′iconFul av Enes Ünal (Getafe).45'+1′iconGoooool! Getafe 1, Elche 1. Lucas Boyé (Elche) nick från mitten av området efter en hörna.45'+1′iconHörna, Elche. Hörna tagen av Nemanja Maksimovic.

45 '+1 ′iconSkott blockerat av Lucas Boyé (Elche) skott med höger fot från mitten av straffområdet.45'iconFul av Damián Suárez (Getafe).45'iconClerc (Elche) fick ett regelbrott på vänsterkanten.45'iconSkottet stannade bredvid den högra sidan av målet. Randy Nteka (Elche) nick från mycket nära håll. Assisterad av Lucas Boyé.

44 'iconFörsök missat av Lucas Boyé (Elche) nick från nära håll på vänster sida.37'Matchen återupptogs.37'Matchen återupptogs.37'iconByte i Getafe, Juan Iglesias kom in på planen för att ersätta Mauro Arambarri på grund av en skada.

bild 36' Matchen mot Mauro Arambarri (Getafe) är avstängd. 35'iconFul av Tete Morente (Elche).35'iconMunir El Haddadi (Getafe) fick ett regelbrott i försvarszonen.34'iconFidel (Elche) vinner en frispark på andra planhalvan.

34 'iconFul av Nemanja Maksimovic (Getafe). 32'iconSkott blockerat av Damián Suárez (Getafe) skott med vänster fot från mitten av straffområdet. Assisterad av Nemanja Maksimovic med en nickad passning.31′iconFel av Randy Nteka (Elche).31′iconDjené Dakonam (Getafe) vinner en frispark i försvarszon.

28 'iconLucas Boyé (Elche) fick ett regelbrott på högerkanten.28'iconFul av Omar Alderete (Getafe).28′iconEnes Ünal (Getafe) nick från mitten av straffområdet missad.25'iconFel av Lucas Boyé (Elche).

25 'iconDamián Suárez (Getafe) fälldes på högerkanten.22'iconFörsök missat av Damián Suárez (Getafe) skott med vänster fot från mitten av straffområdet.21'iconHörna, Elche. Hörnan tagen av Gastón Álvarez.19′iconHörna, Getafe. Hörnan tagen av John Donald.

sexton'iconTete Morente (Elche) skott med höger fot från utanför straffområdet är för högt. Assist från Gumbau.13′iconClerc (Elche) fick ett regelbrott i försvarszonen.13'iconFul av Carles Aleñá (Getafe).11′iconFul av John Donald (Elche).

11 'iconEnes Ünal (Getafe) fick ett regelbrott på den andra halvan.10′iconFörsök missat Randy Nteka (Elche) skott med vänster fot från vänster sida av insidan av straffområdet för högt. Notarieassistans.9′iconStoppat skott nära vänstra hörnet. Randy Nteka (Elche) skjuter med sin högra fot från mitten av området. Assisterad av Lucas Boyé.8′iconGoooool! Getafe 1, Elche 0. Munir El Haddadi (Getafe) skott med vänster fot från mitten av straffområdet.

6 'iconFarligt spel av Damián Suárez (Getafe).6′iconLautaro Blanco (Elche) fick ett regelbrott i försvarszonen.6′iconOffside, Getafe. Omar Alderete försökte ett genomspel men Carles Aleñá var i offsideposition.5′iconHandboll av Carles Aleñá (Getafe).

2'Matchen återupptogs.2'Matchen återupptogs.1'Spelet avbröts på grund av en skada på John Donald (Elche).1'iconJohn Donald (Elche) vinner ett regelbrott i försvarszonen.

1 'iconFul av Enes Unal (Getafe).iconStart kommer att ha prioritet.iconBekräftade laguppställningar av båda lagen, som tar fältet för att starta uppvärmningsövningarna