Valencia lider, men slår Girona i sin ligadebut

Gennaro Gattuso var med i den officiella matchen på Valencia-bänken, ett lag som har upplevt en turbulent sommar och har många förluster jämfört med sin trupp från förra säsongen. Mitt emot kommer Girona, ett lag som återvänder till den spanska fotbollens elit

Matchens slut, Valencia 1, Girona 0.90'+7'Andra halvlek slutar, Valencia 1, Girona 0.90'+7'Fullbrott av Cristhian Stuani (Girona).90'+7'Hugo Guillamón (Valencia) har fått ett regelbrott i den defensiva zonen.

90'+6′ Offside, Valencia. Nico González försökte med ett genomspel, men Maximiliano Gómez togs för offside.90'+5'Yangel Herrera (Girona) blev fälld på motståndarens planhalva.90'+5'Fulltäckt för Yunus Musah (Valencia). Valentín Castellanos (Girona) nick från mitten av straffområdet efter en hörna.

90'+4'Hörna, Girona. Hörna tagen av Toni Lato.90'+3'Cristhian Stuani (Girona) får ett regelbrott i försvarszonen.90'+3'Hugo Guillamón (Valencia) regelbrott.90'+2'Försök missat. Maximiliano Gómez (Valencia) ) skott med högerfoten utanför området som går för högt från en direkt frispark.

90'+1'Fullbrott av Aleix García (Girona).90'+1'Yunus Musah (Valencia) får ett regelbrott på motståndarens planhalva.90'Fullbrott av Aleix García (Girona).90'Hugo Guillamón (Valencia) tar emot en foul en foul i det motsatta fältet.

88'Cristhian Stuani (Girona) har fått ett regelbrott på vänsterkanten.88'Ful av Mouctar Diakhaby (Valencia).87'Ful av Santiago Bueno (Girona).87'Maximiliano Gómez (Valencia) har fått ett regelbrott i området. defensiv.

85'Aleix García (Girona) har fått ett regelbrott i försvarszonen. 85'Hugo Guillamón (Valencia) gör fel. 82'Byte i Girona, Arnau Martinez ersätter Yan Couto. 81'Thierry Correia (Valencia) fick ett regelbrott i defensiven zon.

81'Ful av Cristhian Stuani (Girona).78'Försök blockerat Maximiliano Gómez (Valencia) skott med höger fot från vänster sida av straffområdet.76'Juanpe (Girona) har fällts i försvarszonen.76′ Fel av Maximiliano Gómez (Valencia).

75'Ful av Hugo Guillamón (Valencia).75'Yangel Herrera (Girona) har fått ett regelbrott i försvarszonen.74'Byte, Girona, Yangel Herrera kommer in på planen och ersätter Ramón Terrats.74'Byte, Valencia, går in i fältet Maximiliano Gómez ersätter Samuel Lino.

bild 73'Change i Valencia, Toni Lato kommer in på planen för Jesús Vázquez. bild 73'Byte i Valencia, Nico González kommer in på planen för Samu Castillejo.71'Hörna, Girona. Hörna tagen av Giorgi Mamardashvili.71'Ett skott räddade precis vid det övre vänstra hörnet. Aleix García (Girona) skott med höger fot från utanför straffområdet.

69'Jesús Vázquez (Valencia) får det gula kortet för ett farligt spel. 69' Ful av Jesús Vázquez (Valencia). 69' Oscar Ureña (Girona) fälls på motståndarens planhalva. 66' Skott missat. Rodrigo Riquelme ( Girona) sköt med vänster utanför området.

bild 64 ′ Skott missat av Cristhian Mosquera (Valencia) nick från mitten av straffområdet som går för högt. Assist av Hugo Guillamón efter en hörna. bild 64 ′ Skott avvisades av Dimitri Foulquier (Valencia) nick från mitten av området. Assisterad av Samu Castillejo med en cross mot straffområdet. Hörna 63′, Valencia. Hörna tagen av Santiago Bueno. 63′ Byte i Valencia, Dimitri Foulquier gick in på planen för att ersätta Carlos Soler.

bild 62 - Byte i Girona, Miguel Gutiérrez kommer in på planen för Valery Fernández. bild 62 - Byte i Girona, Cristhian Stuani kommer in på planen för David López. bild 61 – Byte i Girona, Oscar Ureña kommer in på planen för Samu Sáiz. 61′ Skott avvisades av Samu Castillejo (Valencia) skott med vänster från vänster sida av områdets insida. Assisterad av Samuel Lino.

bild 60 Försök missat Samu Castillejo (Valencia) skott med vänster fot från mitten av området nära högra stolpen men gick något utanför. Assisterad av Samuel Lino.59'Thierry Correia (Valencia) har fått ett regelbrott i försvarszonen. 59'Ful av Samu Sáiz (Girona).56'Thierry Correia (Valencia) har fått det gula kortet för farligt spel.

56'Ful av Thierry Correia (Valencia).56'Samu Sáiz (Girona) har fått ett regelbrott på motståndarnas planhalva.53'Byte i Valencia, Cristhian Mosquera ersätter Hugo Duro.52'Eray Cömert (Valencia) har fått rött kort .

51'VAR Beslut: Eray Cömert (Valencia) rött kort återkallat. 51'Eray Cömert (Valencia) fällt. 51'Valentín Castellanos (Girona) fick ett regelbrott på motståndarens planhalva. 50'Försök missat av Carlos Soler (Valencia) skott med höger utanför området som går för högt. Assisterad av Hugo Duro.

48'Hugo Duro (Valencia) har fått ett regelbrott i försvarszonen.48'Ful av Santiago Bueno (Girona).48'Hugo Duro (Valencia) har fått ett regelbrott i försvarszonen.48'Ful av Santiago Bueno (Girona) ) ) ).

46′ Ful av Yunus Musah (Valencia) 46′ Ramón Terrats (Girona) har fått ett regelbrott i motsatt fält.

45'+4'Thierry Correia (Valencia) har fått ett regelbrott på högerkanten.45'+4'Fullbrott av Aleix García (Girona).45'+3'Fullbrott av Thierry Correia (Valencia).45'+3′ Valery Fernández (Girona) har blivit fälld på vänsterkanten.

45'+1'Goooooal! Valencia 1, Girona 0. Carlos Soler (Valencia) gjorde straffen med högerfoten till höger om målet. 45 ′ Begått av Valery Fernández (Girona) med en hand inne i området. 45 ′ Skott avvisat av Samu Castillejo (Valencia) skott med vänsterfoten utanför området.

44'Ramón Terrats (Girona) har fått det gula kortet för ett farligt spel.44'Eray Cömert (Valencia) har fått ett regelbrott på motståndarnas planhalva.44'Samu Sáiz (Girona) fällt.43'Försök missat Samuel Lino (Valencia) sköt med höger utanför området som går högt och avviker till höger. Assisterad av Hugo Guillamon.

40′ Hörna, Valencia. Hörnan tagen av David López. 40' Skott blockerat av Samu Castillejo (Valencia) skott med vänster fot från utanför straffområdet. 38' Skott blockerat av Jesús Vázquez (Valencia) skott med höger fot från vänster sida av straffområdet. 39′ Försök missat. Hugo Duro (Valencia) skott med vänster fot från vänster sida av straffområdet går precis förbi det övre vänstra hörnet. Assisterad av Carlos Soler.

38′ Skott avvisat av Yunus Musah (Valencia) skott med höger fot från mitten av området. 38′ Hörna, Valencia. Hörna tagen av Rodrigo Riquelme.36′ Skottet stannade. Carlos Soler (Valencia) skjuter med höger fot från utanför straffområdet 35'Hugo Guillamón (Valencia) har blivit fälld på motståndarens planhalva.

35'Ful av Aleix García (Girona).28'Ful av Samu Castillejo (Valencia).28'Samu Sáiz (Girona) har fått ett regelbrott i försvarszonen.24'Hörna, Valencia. Hörna tagen av David López.

23'Samuel Lino (Valencia) missar i försvarszonen 23'Yan Couto (Girona) fälls 20'David López (Girona) missar i försvarszonen.Valencia) skott med höger fot från utanför straffområdet som missar vänster. Assisterad av Hugo Guillamon.

17′ Offside, Girona. Juanpe försökte ett genomspel, men Valentín Castellanos togs för offside.16'Valentín Castellanos (Girona) har blivit fälld i försvarszonen.16'Mouctar Diakhaby (Valencia) gör fel.15'David López (Girona) har fått ett regelbrott i försvarszon.

15'Ful av Carlos Soler (Valencia).14'Yan Couto (Girona) har fått ett gult kort för farligt spel.14'Ful av Yan Couto (Girona).14'Carlos Soler (Valencia) har fått ett regelbrott i försvarszon.

14 Försök blockerat Yan Couto (Girona) skott med höger fot från utanför området. Assisterad av Valery Fernández.13'Corner, Girona. Hörnan tagen av Mouctar Diakhaby.13'Försök blockerat av Valentín Castellanos (Girona) skott med höger fot från höger sida av straffområdet.12'Fullstöt av Yunus Musah (Valencia).

bild 12 ′ Aleix García (Girona) har fått ett regelbrott i försvarszonen. bild 12 ′ Avvisat skott av Jesús Vázquez (Valencia) har ett skott med vänsterfoten utanför området. .7'Ful av Yunus Musah (Valencia).

6'Thierry Correia (Valencia) har blivit fälld på motståndarens planhalva 5'Offside, Girona. Samu Sáiz tog ett djupt steg men Rodrigo Riquelme togs för offside 4'Hörna, Girona. Hörna gjord av Eray Cömert.3'Rodrigo Riquelme (Girona) har fått ett regelbrott i motsatt fält.

3'Ful av Mouctar Diakhaby (Valencia).2'Valentín Castellanos (Girona) har fått ett regelbrott i försvarszonen. 2'Ful av Eray Cömert (Valencia).Första halvlek börjar.

Bekräftade laguppställningar i båda lagen. Huvudpersonerna hoppar in på planen för att starta uppvärmningsövningarna