Kubo gir Real banens første seier

Cádiz, som fortsetter å søke forsterkninger, begynner sesongen med mål om varighet, mens folket fra San Sebastian, som har forsterket seg med svært interessante fotballspillere, håper å forbedre sin siste kampanje, der de kjempet for å komme inn i Champions League nesten frem til kl. den siste dagen.

Slutt på kampen, Cádiz 0, Real Sociedad 1,90'+9'Andre omgang slutter, Cádiz 0, Real Sociedad 1,90'+9'Et skudd reddet nederst til venstre. Mohamed-Ali Cho (Real Sociedad) skudd med venstrebenet fra venstre side av sekstenmeteren. På pasning fra Jon Karrikaburu. 90'+8′ Asier Illarramendi (Real Sociedad) får gult kort for en farlig kamp.

90'+8'Følelse av Asier Illarramendi (Real Sociedad).90'+8'Mamady Diarra (Cádiz) har blitt felt i den defensive sonen. 90'+7'Jon Karrikaburu (Real Sociedad) har blitt felt på venstre ving 90'+7'Victor Chust (Cádiz) felling.

90'+3'Corner, Real Sociedad. Corner tatt av Jeremías Ledesma.90'+3'Et skudd reddet nær høyre side av mål. Mohamed-Ali Cho (Real Sociedad) skudd med venstrebenet fra utenfor sekstenmeteren. På pasning fra Álex Remiro.90'+2'Følelse av Aritz Elustondo (Real Sociedad).90'+2'Awer Mabil (Cádiz) har blitt felt på venstre ving.

90'+1'Forsøk bommet. Jon Karrikaburu (Real Sociedad) skudd med høyrebenet fra utenfor sekstenmeteren går høyt og til venstre. 90' Andre Barrenetxea (Real Sociedad) lager frispark. 90' Iván Alejo (Cádiz) får frispark. på høyre ving 87'Hånd av Igor Zubeldia (Real Sociedad).

86′ Bytte i Cádiz, Mamady Diarra entrer banen og erstatter Joseba Zaldua. 85′ Fali (Cádiz) har fått gult kort. 85′ Brais Méndez (Real Sociedad) får gult kort. Méndez (Real Sociedad) skutt venstre fra utenfor området. På pasning fra Asier Illarramendi.

85'Bytte, Real Sociedad. Jon Karrikaburu erstatter Alexander Isak.84'Mohamed-Ali Cho (Real Sociedad) har fått en felling på høyrekanten.84'Tomás Alarcón (Cádiz) begår frispark.83'Hopp reddet på venstre rute. Anthony Lozano (Cádiz) heading fra utenfor sekstenmeteren. På pasning fra Tomas Alarcon.

83'Fali (Cádiz) får en felling på motstanderens banehalvdel.83'Forsøk blokkert Mohamed-Ali Cho (Real Sociedad) skudd med venstrebenet fra høyre side av sekstenmeteren. Assistert av Aritz Elustondo.82'Bytte i Real Sociedad, Aihen Muñoz kommer inn på banen og erstatter Diego Rico på grunn av skade.

79' Bytte i Real Sociedad, Ander Barrenetxea går inn på banen og erstatter David Silva. 79' Bytte i Tra Real Sociedad, Mohamed-Ali Cho går inn på banen og erstatter Takefusa Kubo. Mikel Merino. 74' Felling av Igor Zubeldia (Real Sociedad) .

74'Anthony Lozano (Cádiz) har fått en felling på venstrekanten.73'Bytte i Cádiz, Álvaro Negredo kommer inn på banen og erstatter Lucas Pérez.72'Diego Rico (Real Sociedad) har fått en felling i forsvarssonen.72 ' Anthony Lozano (Cádiz) lager frispark.

70'Iván Alejo (Cádiz) har fått gult kort.69Følelse av Diego Rico (Real Sociedad).69Anthony Lozano (Cádiz) får en felling på høyrekanten.68'David Silva (Real Sociedad) lager frispark. ) ).

68'Iván Alejo (Cádiz) får frispark i forsvarssonen.68Forsøk blokkert Igor Zubeldia (Real Sociedad) skudd med høyrebenet fra utenfor sekstenmeteren.67'Hjørne, Real Sociedad. Corner tatt av Jeremías Ledesma 67′ Skuddet stoppet lavt til venstre. Diego Rico (Real Sociedad) skudd med venstrebenet fra utenfor sekstenmeteren.

66 "Hjørne, Royal Society. Corner tatt av Jeremías Ledesma 66′ Skuddet stoppet fra lavt til venstre. David Silva (Real Sociedad) skyter med venstrefoten fra veldig kloss hold.65'Bytte i Cádiz, Tomás Alarcón entrer banen for José Mari.65'Bytte i Cádiz, Iván Alejo entrer banen for Santiago Arzamendia.

64 ′ Skudd stående ved siden av høyre side av mål. David Silva (Real Sociedad) skudd med venstrebenet fra utenfor sekstenmeteren. På pasning fra Alexander Isak.63 Avslutning blokkert Alexander Isak (Real Sociedad) skudd med venstrebenet omtrent fra straffemerket. På pasning fra Mikel Merino.62'Forsøk bommet Mikel Merino (Real Sociedad) heading fra venstre sidelinje fra kloss hold.59'Offside, Cádiz. Victor Chust tok et dypt skritt, men Joseba Zaldua ble tatt i offside.

56 "Hjørne, Royal Society. Hjørnespark begått av Joseba Zaldua. 55 ′ Lucas Pérez (Cádiz) svikter i den defensive sonen. 55 ′ Feil i forsvarssonen av Robin Le Normand (Real Sociedad). 53 ′ Martín Zubimendi (Real Sociedad) svikter i forsvarssonen.

53 Alfonso Espino (Cádiz) lager frispark. Jeremías Ledesma forsøker et gjennomspill, men Lucas Pérez går i offside 51. Igor Zubeldia (Real Sociedad) lager frispark.

49'Awer Mabil (Cádiz) har blitt felt på høyre ving. 47'Offside, Cádiz. Alfonso Espino forsøker et gjennomspill, men Lucas Pérez går i offside.

45'+2'Første omgang slutter, Cádiz 0, Real Sociedad 1,45'+1'Et skudd reddet under stengene på bakkenivå. David Silva (Real Sociedad) skyter med venstrefoten fra utenfor sekstenmeteren. 45'+1'Lucas Pérez (Cádiz) får gult kort. 45'Joseba Zaldua (Cádiz) får gult kort for farlig spill.

45'Følelse av Joseba Zaldua (Cádiz).45'Takefusa Kubo (Real Sociedad) har fått en felling på motstanderens banehalvdel. 44'Følelse av Alexander Isak (Real Sociedad).44'Alfonso Espino (Cádiz) har fått en felling i den defensive sonen.

43'Forsøk blokkert José Mari (Cádiz) skudd med høyrebenet fra utenfor feltet.43'Deigo Rico (Real Sociedad) lager frispark. Royal Society).

42'Anthony Lozano (Cádiz) har blitt felt i forsvarssonen. 41'Anthony Lozano (Cádiz) blir felt. 41'Martín Zubimendi (Real Sociedad) har blitt felt i forsvarssonen. 40'Forsøk bommet. ) Skudd med venstrebenet fra utenfor sekstenmeteren som går høyt og utenfor til høyre. På pasning fra Jose Mari.

38 ′ Skudd avvist av Anthony Lozano (Cádiz) heading omtrent fra straffemerket. På pasning fra Santiago Arzamendia med et innlegg inn i feltet.37'Følelse av Aritz Elustondo (Real Sociedad).37'Alfonso Espino (Cádiz) har fått en felling på venstre ving. 34'Martín Zubimendi (Real Sociedad) har fått en felling på den defensive sonen.

34 Anthony Lozano (Cádiz) lager frispark. 28 Hjørnespark, Cádiz. Corner tatt av Mikel Merino. 28 ′ Fali-skudd avvist (Cádiz) skudd med høyre fra høyre side av innsiden av området. 27' Hjørnespark, Cadiz. Hjørnespark tatt av Aritz Elustondo.

26' Hjørnespark, Cadiz. Corner tatt av Robin Le Normand.24'Goooooal! Cádiz 0, Real Sociedad 1. Takefusa Kubo (Real Sociedad) skyter med høyrefoten omtrent fra straffemerket. 24'Aksjon stoppet. Takefusa Kubo (Real Sociedad) skyter med høyrefoten omtrent fra straffemerket 23'José Mari (Cádiz) får frispark i forsvarssonen.

23′ Felling av Martín Zubimendi (Real Sociedad). 20′ Felling av Brais Méndez (Real Sociedad). 20′ Alfonso Espino (Cádiz) har blitt felt på venstrekanten. 19′ Felling av Takefusa Kubo (Real Sociedad).

19 - José Mari (Cádiz) har fått en felling i forsvarssonen. På pasning fra Takefusa Kubo med et innlegg inn i feltet etter et hjørnespark 18. Hjørnespark, Real Sociedad. Hjørnespark tatt av Luis Hernández. 16 Spennende skudd Santiago Arzamendia (Cádiz) skudd med venstrebenet fra venstre side av innsiden av området nær venstre stolpe, men gikk litt utenfor. På pasning fra Jose Mari.

16'Alexander Isak (Real Sociedad) skudd med venstrebenet fra venstre side av sekstenmeteren blokkert. Assistert av Takefusa Kubo.14'Fullstrekning av David Silva (Real Sociedad).14'Alfonso Espino (Cádiz) får en felling på motstanderens banehalvdel.13'Følelse av Brais Méndez (Real Sociedad).

13'Santiago Arzamendia (Cádiz) taper i den defensive sonen.12'Diego Rico (Real Sociedad) taper i forsvarssonen.12'Anthony Lozano (Cádiz) begår frispark.7'Hjørne, Real Sociedad. Hjørnespark tatt av Joseba Zaldua.

6'Takefusa Kubo (Real Sociedad) har blitt felt i den defensive sonen. 6'Følelse av Joseba Zaldua (Cádiz). 4'Offside, Cádiz. José Mari forsøkte et gjennomspill, men Anthony Lozano gikk i offside. Anthony Lozano (Cadiz) skudd med høyrebenet fra venstre side av sekstenmeteren. På pasning fra Santiago Arzamendia.

1'Følelse av Brais Méndez (Real Sociedad). 1'Alberto Perea (Cádiz) har fått en felling i forsvarssonen. Første omgang begynner. Oppstillinger bekreftet av begge lag. Hovedpersonene hopper ut på banen for å starte oppvarmingsøvelsene