Tenerife angriper Montilivi og jeg drømmer fortsatt om direkte opprykk til LaLiga Santander

CD Tenerife slutter seg til kvartfinalen i LaLiga SmartBank 2021-2022-klassifiseringen etter å ha vunnet en verdifull borteseier mot en direkte rival som Girona, som de slo 0-1 i kampen som avsluttet den trettiniende mandag mesterskapsdagen.

Laget fra Tenerife skilte seg ut fordi det er det beste hjemmelaget i andre divisjon og la til sin ellevte seier borte fra Heliodoro Rodríguez for å plassere seg med 69 poeng, nesten helt sikkert «sluttspillet» og fortsatt drømme om direkte opprykk. Det er vanskelig for ham siden det gjenstår tre kamper, han er fem poeng bak Eibar, men han må fortsatt besøke Ipura på nest siste kampdag.

Laget fra Girona ligger på sin side på femteplass med 64 poeng, det samme som Oviedo som ligger på sjetteplass, og med kun én fordel sørover, Ponferradina som er sjuende, etter å ha snublet igjen mot en direkte rival i Montilivi.

Tenerife bedømte en veldig seriøs kamp i forsvar til å inneholde Gironas største driv og besittelse. Et mål fra Mario Soriano i det 40. minutt ga ham fordelen til en andre omgang hvor Míchels menn presset på på jakt etter utligningen, som de rørte i det 75. minutt da Cristhian Stuani avsluttet og til og med feiret et mål, til slutt 'spøkelse'. Mellot tok den veldig stramt ut da han skulle over streken.

Oppdater

Slutt på kampen, Girona 0, Tenerife 1.90'+6'Álex Baena (Girona) andre gule kort.90'+6'Andre omgang slutter, Girona 0, Tenerife 1.90'+6'Forsøk bommet. Samu Sáiz (Girona) skudd med høyre veldig krenget fra høyre.

90'+6'Forsøk bommet Santiago Bueno (Girona) heading omtrent fra straffemerket til høyre for mål. På pasning fra Jairo Izquierdo med et innlegg inn i feltet.90'+5'Arnau Martinez (Girona) har blitt felt i forsvarssonen. 90'+5'Álex Corredera (Tenerife) felt.90'+4'Bytte på Tenerife , Sergio González entret banen for å erstatte Víctor Mollejo.90'+4'Corner, Tenerife. Hjørnespark tatt av Juan Carlos Martín.

90'+4'Et skudd stående høyt og gjennom midten av målet. Shaquell Moore (Tenerife) skyter med høyrefoten omtrent fra straffemerket. Assistert av Andrés Martín.90'+2'Følelse av Santiago Bueno (Girona).90'+2'Álex Corredera (Tenerife) får en felling i forsvarssonen.90'+1'Forsøket misset. Andrés Martín (Tenerife) skudd med venstre fra mer enn 30 meter som er tapt til venstre. På pasning fra Nikola Sipcic.90'Andrés Martín (Tenerife) får gult kort for farlig spill.

90'Arnau Martinez (Girona) har fått en felling i den defensive sonen.89'Andrés Martín (Tenerife) blir felt.89'Bytte på Tenerife, Nikola Sipcic entrer banen og erstatter Enric Gallego.87'Samu Sáiz (Girona) har blitt får gult kort.87Álex Baena (Girona) pådro seg en felling på venstre ving.

87'Shaquell Moore (Tenerife) lager frispark. 86Aitor Sanz (Tenerife) får gult kort for farlig spill. Tenerife) ) ).86'Forsøk bommet Enric Gallego (Tenerife) skudd med venstrebenet fra utenfor sekstenmeteren går høyt og til venstre. På pasning fra Shaquell Moore.

81′ Samu Sáiz (Girona) har fått en felling i forsvarssonen 81' Aitor Sanz (Tenerife) lager frispark. Jeremy Mellot (Tenerife) skudd med høyrebenet fra en vanskelig vinkel til høyre. Assist fra Andrés Martín.81'Håndball av Cristhian Stuani (Girona).80'Bytte i Girona, Nahuel Bustos entret banen og erstattet Borja García.

76'Álex Baena (Girona) har fått gult kort for farlig spill.76'Álex Baena (Girona) får frispark.76Enric Gallego (Tenerife) har fått en felling på høyrekanten. 75'Cristhian Stuanis skudd parert (Girona) skjøt med høyrefoten fra kloss hold. På pasning fra Aleix García.75 Avslutning blokkert Juanpe (Girona) heading omtrent fra straffemerket.

75 Hjørnespark, Girona. Corner tatt av Juan Soriano.73'Følelse av Borja García (Girona).73'Enric Gallego (Tenerife) har fått en felling i forsvarssonen.72'Offside, Tenerife. Andrés Martín forsøkte et gjennomspill, men Enric Gallego ble tatt i offside 70. Samu Sáiz (Girona) har blitt felt på motstanderens banehalvdel.

70'Følelse av Aitor Sanz (Tenerife).69'Bytte på Tenerife, Andrés Martín entrer banen for Mario González.69'Bytte på Tenerife, Shaquell Moore entrer banen for Elady.68'Et skudd reddet. Enric Gallego (Tenerife) setter kursen fra sentrum av området. På pasning fra Aleix García med et innlegg inn i feltet etter et hjørnespark.

66' Hjørnespark, Girona. Hjørnespark tatt av Carlos Pomares.66'Hjørnespark, Girona. Hjørnespark tatt av Carlos Ruiz. 66′ Hjørnespark, Girona. Corner tatt av Enric Gallego.65'Bytte i Girona, Samu Sáiz entret banen for Bernardo Espinosa.65'Bytte i Girona, Jairo Izquierdo entret banen for David Juncà.

64 Hjørnespark, Girona. Hjørnespark tatt av Jeremy Mellot. 64' Avslutning blokkert. Borja García (Girona) skudd med høyrebenet fra utenfor sekstenmeteren. 63' Borja García (Girona) får en felling på høyre ving. 63' José León (Tenerife) felling .62' Elady (Tenerife) får gult kort for en farlig kamp.

62' David Juncà (Girona) får en felling på venstrekanten. 62' Elady (Tenerife) lager frispark. 60 Avslutning utenfor. Álex Baena (Girona) skudd med høyrebenet fra høyre side av sekstenmeteren. 56' Skudd stående. under pinner på bakkenivå. Bernardo Espinosa (Girona) heading omtrent fra straffemerket. På pasning fra Aleix García med et innlegg inn i feltet 55'Álex Corredera (Tenerife) får frispark.

55'Álex Baena (Girona) har blitt felt på motstanderens banehalvdel 51'Et skudd reddet. Arnau Martinez (Girona) skudd med venstrebenet fra utenfor sekstenmeteren. 50'Arnau Martinez (Girona) får frispark i forsvarssonen. 50 Enric Gallego (Tenerife) lager frispark. 47 Offside, Girona. Borja Garcia forsøker et gjennomspill, men Cristhian Stuani går i offside.

46 ′ Skudd stående ved siden av høyre side av mål. Aleix García (Girona) skyter med høyrefoten fra høyre side av innsiden av sekstenmeteren. Assistert av Borja García Andre omgang begynner Girona 0, Tenerife 1.45′ Bytte på Tenerife, Álex Corredera entret banen for å erstatte Pablo Larrea på grunn av skade. 45'+7′

45'+7'Iván Martín (Girona) har fått en felling på høyrekanten.45'+7'Følelse av Elady (Tenerife).45'+1'Juan Soriano (Tenerife) har fått gult kort.45′ Cristhian Stuani (Girona) har fått gult kort. 45' Cristhian Stuani (Girona) lager frispark.

45'Juan Soriano (Tenerife) har fått en felling i forsvarssonen. 44'Bernardo Espinosa (Girona) har fått en felling i forsvarssonen. 44'Følelse av Enric Gallego (Tenerife).40'Måååååål! Girona 0, Tenerife 1. Mario González (Tenerife) heading omtrent fra straffemerket. På pasning fra Pablo Larrea med et innlegg inn i feltet etter et hjørnespark.

39' Corner, Tenerife. Hjørnespark tatt av Borja García.38′ Hjørnespark, Tenerife. Corner tatt av Santiago Bueno.37'Følelse av Bernardo Espinosa (Girona).37'Juan Soriano (Tenerife) har fått en felling i forsvarssonen.33'Følelse av David Juncà (Girona).

33'Elady (Tenerife) har fått en felling på høyrekanten. 33'Følelse av Cristhian Stuani (Girona).33'José León (Tenerife) har fått en felling i forsvarssonen.31'Hjørne, Tenerife. Hjørnespark tatt av Iván Martín. 27' Aleix García (Girona) lager frispark.

27′ Pablo Larrea (Tenerife) har blitt felt i den defensive sonen.26′ Håndball av Jeremy Mellot (Tenerife).25′ Forsøk utenfor Cristhian Stuani (Girona) skudd med høyrebenet fra midten av området.Tenerife. Hjørnespark tatt av Juanpe.21′ Hjørnespark, Girona. Hjørnespark tatt av Carlos Pomares.

19 Avslutning utenfor Álex Baena (Girona) skjøt med høyrefoten omtrent fra straffemerket nær høyre stolpe, men gikk litt utenfor. Assistert av Cristhian Stuani.19'Et skudd reddet under stolpene på bakkenivå. Iván Martín (Girona) skyter med høyrefoten omtrent fra straffemerket.17 Avslutning utenfor Borja García (Girona) header omtrent fra straffemerket.10'Álex Baena (Girona) frispark.10'Carlos Pomares (Tenerife) ) har blitt felt i den defensive sonen.

10 Forsøk bommet Álex Baena (Girona) skjøt med høyrefoten fra utenfor området nær venstre stolpe, men gikk litt utenfor fra et direkte frispark. halvparten.8'Følelse av Jeremy Mellot (Tenerife) 8'Et skudd reddet fra under stolpene på bakkenivå. Mario González (Tenerife) skudd med høyrebenet fra utenfor sekstenmeteren. På pasning fra Aitor Sanz.5'Corner, Tenerife. Hjørnespark tatt av Santiago Bueno.

2'Borja García (Girona) har blitt felt på venstre ving. 2'Mario González (Tenerife) får frispark. 1'Cristhian Stuani (Girona) får frispark. 1'Jeremy Mellot (Tenerife) har blitt felt i forsvarsområdet. 1'Følelse av Carlos Ruiz (Tenerife).

1'Christian Stuani (Girona) har blitt felt på motstanderens banehalvdel. Første omgang begynner. 0'Oppstillinger bekreftet av begge lag. Hovedpersonene hopper ut på banen for å starte oppvarmingsøvelsene