Teneriffa hyökkää Montiliviä vastaan ​​ja haaveilemme edelleen suorasta noususta LaLiga Santanderiin

CD Tenerife liittyy LaLiga SmartBank 2021-2022 -luokituksen neljännesvälieriin saatuaan arvokkaan vierasvoiton Gironan kaltaista suoraa kilpailijaa vastaan, jonka se voitti 0-1 ottelussa, joka päätti XNUMX. sijan maanantaina mestaruuspäivänä.

Teneriffan joukkue erottui joukosta, koska se on paras koti toisessa divisioonassa ja lisäsi yhdennentoista voittonsa Heliodoro Rodríguezista ja sijoittui 69 pisteellä, joka on lähes varmasti "pudotuspeli" ja haaveilee edelleen suorasta noususta. Hänelle on vaikeaa, sillä kolme peliä on jäljellä, hän on viiden pisteen päässä Eibarista, mutta hänen on vielä vierailtava Ipurassa toiseksi viimeisenä pelipäivänä.

Gironan joukkue puolestaan ​​on viidentenä 64 pisteellä, sama kuin kuudenneksi Oviedo, ja vain yhden edun eteläpuolella, Ponferradinalla, joka on seitsemäs kompastuttuaan jälleen suoraa kilpailijaa vastaan ​​Montilivissä.

Teneriffa arvioi erittäin vakavan pelin puolustuksessa hillitsevän Gironan suurimman vedon ja pallon. Mario Sorianon maali 40. minuutilla antoi hänelle edun toiselle puoliajalle, jossa Míchelin miehet painostivat tasoitusta, johon he koskettivat 75. minuutilla, kun Cristhian Stuani viimeisteli maalin ja jopa juhli maalia, lopulta "haamu" Koska Mellot otti sen pois erittäin tiukasti, kun hän aikoi ylittää linjan.

Päivittää

Ottelun loppu, Girona 0, Teneriffa 1.90'+6'Álex Baena (Girona) toinen keltainen kortti.90'+6'Toinen puoliaika päättyy, Girona 0, Teneriffa 1.90'+6'Yritys epäonnistui. Samu Sáiz (Girona) laukaus oikealla hyvin kantapäässä oikealta.

90'+6'Yritys epäonnistui Santiago Buenon (Girona) pusku ruudun keskeltä ohi maalin oikealle. Avustettuna Jairo Izquierdo ristillä ruutuun.90'+5'Arnau Martinez (Girona) on saanut virheen puolustusalueella.90'+5'Álex Corredera (Teneriffa) rikkoi.90'+4'Vaihto Teneriffalla , Sergio González tuli kentälle Víctor Mollejon tilalle.90'+4'Corner, Teneriffa. Kulman otti Juan Carlos Martín.

90'+4' Laukaus korkealta ja keskeltä maalia. Shaquell Moore (Teneriffa) ampuu oikealla jalalla laatikon keskeltä. Avustettu Andrés Martín.90'+2'Virhe Santiago Buenolta (Girona).90'+2'Álex Corredera (Tenerife) saa virheen puolustusalueella.90'+1'Yritys epäonnistui. Andrés Martín (Tenerife) laukaisi vasemmalla yli 30 metristä, joka katoaa vasemmalla. Avustaja Nikola Sipcic.90'Andrés Martín (Teneriffa) saa keltaisen kortin vaarallisesta pelistä.

90'Arnau Martinez (Girona) on saanut virheen puolustusalueella.89'Andrés Martín (Tenerife) saa virheen.89'Vaihto Teneriffalla, Nikola Sipcic tulee kentälle Enric Gallegon tilalle.87'Samu Sáiz (Girona) on ollut sai keltaista korttia.87'Álex Baena (Girona) on saanut rikkeen vasemmalla laidalla.

Shaquell Mooren (Teneriffa) 87'Foul.86'Aitor Sanz (Teneriffa) saa keltaisen kortin vaarallisesta pelistä.86'Arnau Martinez (Girona) on saanut rikkeen vastustajan puoliajalla.86'Aitor Sanzin (Teneriffa) virhe. Tenerife) ) ).85'Yritys epäonnistui. Enric Gallego (Teneriffa) vasenjalkainen laukaus ruudun ulkopuolelta menee korkealle ja vasemmalle. Avustaja Shaquell Moore.

81′ Samu Sáiz (Girona) on saanut virheen puolustusalueella. 81' Aitor Sanzin (Teneriffa) virhe. 81' Laukaus torjuttiin harjaamalla vasenta yläkulmaa. Jeremy Mellot (Teneriffa) ampui oikealla jalalla vaikeasta kulmasta oikealta. Assist Andrés Martín.80'Käsipallo: Cristhian Stuani (Girona).77'Vaihto Gironassa, Nahuel Bustos tuli kentälle Borja Garcían tilalle.

76'Álex Baena (Girona) on saanut keltaisen kortin vaarallisesta pelistä.76'Álex Baena (Girona) saa virheen.76'Enric Gallego (Teneriffa) on saanut rikkeen oikealla laidalla.75'Cristhian Stuanin laukaus torjui (Girona) ampui oikealla jalalla hyvin läheltä. Avustaja Aleix García.75'Yritys estetty. Juanpe (Girona) puski alueen keskustasta.

75' Corner, Girona. Kulman teki Juan Soriano.73'Virhe Borja Garcíalta (Girona).73'Enric Gallego (Tenerife) on saanut virheen puolustusalueella.72'Offside, Tenerife. Andrés Martín yritti läpipalloa, mutta Enric Gallego jäi paitsioon.

70'Foul Aitor Sanz (Teneriffa).69'Vaihto Teneriffalla, Andrés Martín tulee kentälle Mario Gonzálezille.69'Vaihto Teneriffalla, Shaquell Moore tulee kentälle Eladylle.68'Syötös pelastettiin. Enric Gallego (Teneriffa) lähtee alueen keskustasta. Aleix García siunasi keskityksen alueelle kulmapotkun jälkeen.

66′ Kulma, Girona. Kulman otti Carlos Pomares.66'Corner, Girona. Kulman otti Carlos Ruiz. 66′ Kulma, Girona. Kulman teki Enric Gallego.65'Vaihto Gironassa, Samu Sáiz tuli kentälle Bernardo Espinosalle.65'Vaihto Gironassa, Jairo Izquierdo tuli kentälle David Juncàlle.

64'Corner, Girona. Jeremy Mellot teki kulman. 64' Yritys estetty. Borja García (Girona) oikeajalkainen laukaus rangaistusalueen ulkopuolelta. 63' Borja García (Girona) saa rikkeen oikealla laidalla. 63' José León (Teneriffa) virhe .62' Elady (Tenerife) on saanut keltaista korttia vaarallisesta pelistä.

62' David Juncà (Girona) on saanut virheen vasemmalla laidalla. 62' virhe Eladylta (Teneriffa). 60' Yritys epäonnistui. Álex Baena (Girona) laukaus oikealla jalalla rangaistusalueen oikealta puolelta. 56' Laukaus seisomassa sauvojen alla maanpinnan tasolla. Bernardo Espinosa (Girona) pusku ruudun keskeltä. Aleix García siunasi keskityksen rangaistuspotkusta 55'Álex Corredera (Tenerife) rikkoi.

55'Álex Baena (Girona) on saanut virheen vastustajan puoliajalla. Arnau Martinez (Girona) vasen jalkainen laukaus ruudun ulkopuolelta.51'Arnau Martinez (Girona) saa virheen puolustusalueella.50'Virhe Enric Gallegolta (Teneriffa).50'Paitsi, Girona. Borja Garcia yrittää läpisyöttöä, mutta Cristhian Stuani jää kiinni paitsiosta.

46 ′ Laukaus seisoen maalin oikean laidan vieressä. Aleix García (Girona) ampuu oikealla jalallaan alueen sisäpuolelta oikealta puolelta. Borja García avustaa Toinen puoliaika alkaa Girona 0, Teneriffa 1.45′ Vaihto Teneriffalla, Álex Corredera tuli kentälle korvaamaan Pablo Larrea loukkaantumisen vuoksi. 45'+7′

45'+7'Iván Martín (Girona) on saanut virheen oikealla laidalla.45'+7'Eladyn (Teneriffa) virhe.45'+1'Juan Soriano (Teneriffa) on saanut keltaisen kortin.45′ Cristhian Stuani (Girona) on saanut keltaisen kortin.45'Virhe Cristhian Stuanilta (Girona).

45'Juan Soriano (Tenerife) on saanut virheen puolustusalueella.44'Bernardo Espinosa (Girona) on saanut virheen puolustusalueella.44'Virhe Enric Gallegolta (Tenerife).40'Mahaa! Girona 0, Teneriffa 1. Mario González (Teneriffa) puski ruudun keskeltä. Avustettiin Pablo Larrea keskityksellä alueelle kulmapotkun jälkeen.

39′ Kulma, Teneriffa. Kulman otti Borja García.38′ Kulma, Teneriffa. Kulman teki Santiago Bueno.37'Virhe Bernardo Espinosalta (Girona).37'Juan Soriano (Tenerife) on saanut virheen puolustusalueella.33'Virhe David Juncàlta (Girona).

33'Elady (Tenerife) on saanut virheen oikealla laitalla.33'Cristhian Stuanin (Girona) virhe.33'José León (Tenerife) on saanut virheen puolustusalueella.31'Kulma, Tenerife. Kulman otti Iván Martín. Aleix García (Girona) 27'-virhe.

27′ Pablo Larrea (Teneriffa) on saanut virheen puolustusalueella.26′ Käsipallo Jeremy Mellotilta (Teneriffa).25′ Yritys epäonnistui. Cristhian Stuani (Girona) laukaus oikealla jalalla alueen keskustasta.Tenerife. Kulman ottaa Juanpe.21′ Kulma, Girona. Carlos Pomaresin ottama kulman.

19'Yritys epäonnistui Álex Baena (Girona) ampui oikealla jalalla alueen keskeltä hyvin läheltä oikeaa tolppaa, mutta meni hieman ohi. Avustaja Cristhian Stuani.19' Laukaus torjuttiin tolppien alta maanpinnan tasolla. Iván Martín (Girona) laukaisee oikealla jalalla rangaistusalueen keskeltä.17'Yritys epäonnistui. Borja García (Girona) päätyy kentälle keskeltä.10'Álex Baena (Girona) vapaapotku.10'Carlos Pomares (Tenerife) ) on saanut virheen puolustusalueella.

10'Myöstetty laukaus Álex Baena (Girona) ampui oikealla jalalla alueen ulkopuolelta hyvin lähellä vasenta tolppaa, mutta meni hieman leveäksi suorasta vapaapotkusta.8'David Juncà (Girona) on saanut rikkeen vastustajassa puoli.8'Virhe Jeremy Mellotilta (Teneriffa). 5'A-laukaus torjuttiin tolppien alta maanpinnan tasolla. Mario González (Teneriffa) laukaus oikealla jalalla rangaistusalueen ulkopuolelta. Avustaja Aitor Sanz.4'Corner, Teneriffa. Santiago Buenon ottama kulman.

2'Borja García (Girona) on saanut virheen vasemmalla laidalla.2'Mario González (Tenerife) on virheellinen.1'Cristhian Stuani (Girona) on virheellinen.1'Jeremy Mellot (Tenerife) on saanut virheen alueen puolustuksessa. 1'Foul Carlos Ruizilta (Teneriffa).

1'Christian Stuani (Girona) on saanut virheen vastustajan puoliajalla. Ensimmäinen puoliaika alkaa. 0'Molempien joukkueiden kokoonpanot vahvistavat. Päähenkilöt hyppäävät kentälle aloittaakseen lämmittelyharjoitukset