Bi puntuk ihes egiten diote Albaceteri Barçaren filialaren aurka deskontuan

Albacete Balompiék puntuak berreskuratu zituen jada eta Barçako filialari bisita egin zion galtzen hasi, itzuli, berdindu eta azken jokaldian irabazi zezakeen partida batean. Garrantzi handia izan zuen Mantxako taldearen garaipena, baina datorren astean Lehen RFEFeko II multzo honetako liderra jasoko dute, Vila-realeko filiala, 'Carlos Belmonte'n, eta orain sailkapeneko bigarren postuan dago lau puntugatik. .

Barçaren erasoko lehen jokaldian, hamar minutu baino lehen, 1-0ekoa zen Ferràn Jutglàren jokaldi pertsonal bikain batean. Eta handik gutxira Ilias Akhomachek 2-0ekoa izan zuen, baina Bernabek saihestu egin zuen. Atsedenaldiaren ostean, Albacete Balompié berdinketaren bila joan zen eta Manu Fuster buruz buruko partida argi batean puntu bat lortzetik gertu egon zen.

Mantxegoek ere penaltia eskatu zuten Kike Márquezen sarrera soil batengatik, eta erreserbako taldeak Màrmolen gola bertan behera utzi zuen aurreko jokoz kanpo batengatik.

Azkenean, Mantxako egoeraren tinkotasuna Rubén Martinezek aurrealdetik egindako falta batekin eta Márquezek ukitu zuen, Carevic atezainak akats txiki bat ekarri zuen. Hemendik aurrera, jokoa kaleko korrikalari bihurtzen da. Horrela iritsi zen 87. minutura, Màrmolek Rubén Martinezen aurka egindako sarrera oker batek epaileak penaltia ezarri zuenean. Kike Marquezek 1-2koa egiten du.

Albacetek izan zuen garaipena esku artean, baina 95. minutuan bere areako iskanbila batek Lucas de Vegaren jaurtiketa ekarri zuen, eta biko berdinketa behartu zuen. Azken jokaldian dago, 96. minutuan, Kike Márquezek jaurtitako falta bat eta Djeteik burukada batekin errematatu zuen. Erdiko atzelaria guztiz bakarrik zegoen, nahiz eta baloia kanpora joan. Han zegoen garaipena!

– FC Barcelona B: Carevic; Ilias Akhomach (Zacarías, 59 m.), Ramos Mingo, Comas (Guillén, 68 m.), Mika Mármol; Fabio (Peque Polo, 59), Mattheus, Jandro, Ruiz (Lucas de Vega, m. 59); Diounkou (Peque, m. 90) eta Jutglá.

– Albacete Balompié: Bernabé; Johannsson, Dejetei, Boyomo, Emmanuelle; Sergi García (Kawaya, 83 m.), Riki, Alberto Jiménez (Eric Montes, 74 m.), Kike Márquez; Manu Fuster eta Dani González (Rubén Martínez, 57 m.).

Epailea: Busquets Ferrer. Horia Ruiz, Akhomach eta Ramos Mingo bertakoei. Bisitaren izenean, Alberto Jiménez.

Golak: 1-0, m. 8: Jutgla; 1-1, m. 72: Ruben Martinez; 1-2, m. 87: Kike Márquez (penaltia); 2-2, m. 95: Lucas deVega.

Gorabeherak: Lehen RFEFeko gGroup II-ko 24. jardunaldiko partida 'Johan Cruyff' estadioan jokatu zen 600 bat ikusleren aurrean. Albaceteko zaleen presentzia harmailetan.