Talavera-debacle og en traumatisk nedstigning

Desværre konsumerede CF Talavera deres matematiske nedrykning til Second RFEF denne lørdag efter at have tabt 0-5 mod Cultural Leonesa. Kampen, der blev spillet i kommunen 'El Prado', var en rigtig begravelse for den keramiske trup på grund af deres følgeres modløse.

Dette voldsomme nederlag faldt sammen med Athletic Clubs datterselskabs sejr mod Racing Santander 2-1, hvilket heller ikke hjalp forsøgene på at redde holdet fra Talavera, da der kun var én kamp tilbage til mesterskabsfinalen.

Se hele galleriet (7 billeder)

Faktum er, at CF Talavera startede kampen meget stærkt og var i stand til at tage føringen i det første spilleminut på et hovedstød fra Añón, der mirakuløst reddede målmanden Edu Frías.

Talavera-dominansen fortsatte, og som et resultat kom både Rodrigo og Góngora og Toño Calvo tæt på 1-0 i henholdsvis minutter 13, 23 og 32.

Det var dog gæsterne, der satte føringen på måltavlen i det 34. minut, efter et udlån fra Jony Álamo til Aarón Piñán, så han kunne slå Edu Sousa. Det var en kande koldt vand til keramik, uden tvivl.

Som om det ikke var nok, gjorde Obolskii i første minut af anden halvleg det til 0-2 med et ustoppeligt skud. Efter kampens afslutning så CF Talavera en sand prøvelse mod en modstander, der fik 'den lille hånd', med mål fra Aarón Piñán, Angong og David López i henholdsvis minutter 61, 67 og 89.

Teknisk blad

CF Talavera: Edu Sousa; Pablo Monroy, Bourdal, Victor Ruiz, Gongora; Vicente, Ceberio, Toño Calvo, Dani Pichin; Rodrigo og Añon.

Kulturelle Leonesa: Edu Frías; Percán, Gaztanaga, Escobar, Empis; Jony Alamo, Aaron, Jorge, Angong; Obolskii og Alvaro Juan

Dommer: Alberto Gomez Lameiro. Galicisk udvalg. Gule kort til de lokale Vicente, Bourdal og Víctor Ruiz. Ved at besøge, i Embis, Gaztañaga og Aarón Piñán.

Mål: 0-1, m. 34: Aaron Pinan, 0-2, m. 46: Obolskii; 0-3, m. 61: Aaron Pinan; 0-4, m. 67: Angong; 0-5, m. 89: David Lopez

Hændelser: Kampen på dag 37 i gruppe I i den første RFEF blev spillet foran omkring to tusinde tilskuere. Inden start gik dameholdet, ungdomsholdet og den blå-hvide klubs datterselskab på banen, og blev klappet for deres gode sæson. Der var to stop til hydreringspausen.