Og i Socuéllamos opnåede vi, hvad der syntes umuligt: ​​at redde os selv

I slutningen af ​​sidste år, hvor næsten hele første runde af mesterskabet var blevet spillet, var UD Socuéllamos tredje fra sidst og havde kun vundet én kamp ud af 16. På det tidspunkt virkede det umuligt at opnå permanens. Azulón-klubben valgte dog en kursændring, smed træner Josico ud og gav kommando til sin anden, Sergio Campos. Og det var sådan, praktisk talt det samme hold, der blev rystet af fodboldlejrene i Spanien, begyndte at vinde kampe. Og det var et comeback, der kulminerede i søndags med 1-2-sejren mod Atlético Pulpileño, som har vundet permanensen i Anden RFEF.

Kampen vendte hurtigt til La Mancha, som tog føringen med et skud på Hugo Estebans mandskab i det ottende minut.

Den anden kunne være kommet i flere handlinger, især i et skud fra Nacho Huertas på stolpen, men Pulpileño, der allerede var nedrykket, udlignede lige før halvleg med et mål af Barrenetxea. Anden halvleg var alt eller intet, fordi uafgjort var ikke socuelláminos værd. Og helten var Fer Cortijo, der scorede et mål fra Pepe Delgados tjeneste i det 67. Med sejren i bagagen måtte han lide indtil sidste minut, hvor Casi fik annulleret et mål for offside. Godhed.

Nederlag af CD Toledo

Af de tre andre Castilian-La Mancha-hold, som allerede var nedrykket, tabte CD Toledo mod Real Murcia (2-0) og sluttede i bund, Calvo Sotelo faldt også mod Águilas (1-2) og CD Marchamalo rejste uafgjort mod Hercules (1) -1).