Real Sociedad og Betis falder i duellen om Champions

Real Sociedad og Real Betis underskrev en målløs uafgjort fredag ​​i starten af ​​den 32. kamp i LaLiga Santander, der hæmmer deres chancer for at nå Champions League-zonen i tabellen, med en dårligere smag i munden for de lokale, der var noget bedre i kampen. Reale Arena.

Det baskiske hold dominerede i flere minutter og mere tid og flere ankomster til det rivaliserende mål, men scoringen rykkede ikke. Dermed forbliver Betis på femtepladsen, uafgjort på 57 point med Atlético de Madrid, men med en kamp mere. I mellemtiden ligger Real på sjettepladsen med 55, og en dag mindre for begge på jagt efter 'Top 4'.

Den europæiske zone har det meget sikkert, men jackpotten fra 'Champions' tvinger til at tilføje tre og tre, mens man venter på, hvordan dagen fortsætter. La Real dominerede og kom med fare, men frem for alt havde Isak intet mål i den største ondskab denne sæson. Betis havde deres chancer, men var tvunget til at forsvare frem for at angribe.

Presset fra hjemmeholdet gjorde det ubehageligt for andaluserne, hvor David Silva og Rafinha dominerede kampen godt. Isak begyndte hurtigt at tilgive, mens Betis-holdet trak vejret med starten af ​​Álex Moreno, som aldrig fandt en auktionsholder. William Carvalho havde den besøgende senior.

Sorloth, der brød linjer og ankom farligt, var endnu et godt alternativ for baskerne, som i starten af ​​anden halvleg vidste, hvordan de skulle stoppe Betis' reaktion. Igen var det gennem Álex Moreno, med Canales mere aktiv end Fekir, men Manuel Pellegrinis hold fandt ikke en klar vej til fare.

Efterhånden som minutterne gik var der også frygt for at tabe, men Imanol Alguacils mænd pressede hårdere på, hvor Betis'erne krympede som Bartra i en Januzaj-aktion. I en anspændt finale, med ønsket om revanche i baskerne, især for elimineringen af ​​Copa del Rey, blev David Silva udvist, og fordelingen af ​​point annullerede den direkte duel for at kæmpe mod Champions-zonen.

Opdater

Slut på kampen, Real Sociedad 0, Real Betis 0.90'+6'Anden halvleg slutter, Real Sociedad 0, Real Betis 0.90'+5'Adnan Januzaj (Real Sociedad) fejl.90'+5'Sergio Canales (Real Betis) har modtaget en fejl i den defensive zone.

90'+3'David Silva (Real Sociedad) har modtaget et rødt kort.90'+2'Mikel Merino (Real Sociedad)s frispark.90'+2'Nabil Fekir (Real Betis) har modtaget et frispark i modstanderens halvt. 90'+2'Marc Bartra (Real Betis) har fået et gult kort. 90'+2'Alexander Sørloth (Real Sociedad) får et gult kort for farligt spil.

90'+1'David Silva (Real Sociedad) har fået et gult kort.90'+1'Alexander Sørloth (Real Sociedad)s frispark.90'+1'Marc Bartra (Real Betis) har modtaget et frispark i områdes defensiv.90'+1'Claudio Bravo (Real Betis) får et gult kort.90'Fejl af Aritz Elustondo (Real Sociedad).

90'Joaquín (Real Betis) har modtaget et frispark i den defensive zone. 90'Portu (Real Sociedad) har modtaget et frispark i den defensive zone. 90'Fejl af Nabil Fekir (Real Betis). Real Sociedad).89′ Nabil Fekir (Real Betis) har modtaget en fejl i den defensive zone.

87'Udskiftning, Real Sociedad Aritz Elustondo erstatter Andoni Gorosabel.85'Mikel Merino (Real Sociedad) er blevet begået frispark på modstanderens banehalvdel.85'Fejl af Marc Bartra (Real Betis).82'Hjørne, Real Sociedad . Hjørnespark taget af Marc Bartra 82′ Forsøg blokeret Alexander Sørloth (Real Sociedad) skud med venstrebenet fra uden for feltet.

80'Offside, Real Betis. Marc Bartra forsøger en gennemspilning, men Sergio Canales bliver taget offside. 80' Udskiftning, Real Sociedad. Portu erstatter Alexander Isak. 79' Offside, Real Sociedad. David Silva modtog en gennemspilning, men Diego Rico blev taget i offside. 78′ Skud misset af Nabil Fekir (Real Betis) skød fra venstre uden for feltet meget tæt på højre stolpe, men gik lidt forbi. Assisteret af Aitor Ruibal. 77 ′ Skift i Real Betis, Willian José kommer ind på banen for Borja Iglesias.

75′ Guido Rodríguez (Real Betis) har fået et gult kort. 75′ Corner, Royal Society. Hjørnespark taget af Álex Moreno 74′ Skud savnet af Alexander Isak (Real Sociedad) hovedstød fra midten af ​​feltet, der går for højt. Assisteret af Diego Rico med et indlæg ind i feltet.73' Martin Zubimendi (Real Sociedad) er blevet begået frispark i det defensive område. 73'Fejl af Sergio Canales (Real Betis).

73 ′ Skuddet stoppede lavt til venstre. Sergio Canales (Real Betis) skyder med venstre fod fra uden for feltet. Assisteret af Nabil Fekir.72'Mikel Merino (Real Sociedad) frispark.72'Joaquín (Real Betis) har modtaget en fejl i forsvarszonen.70'Adnan Januzaj (Real Sociedad) overtrædelse.70'Sergio Canales (Real Betis) ) ) er blevet fældet på venstre fløj.

69′ Offside, Real Sociedad. Diego Rico modtog en gennemspilning, men Adnan Januzaj blev taget offside.68'Udskiftning, Real Betis. Joaquín erstatter Juanmi.67'Hjørne, Real Sociedad. Hjørnespark taget af Marc Bartra 67′ Forsøg blokeret af Robin Le Normand (Real Sociedad) hovedstød fra midten af ​​feltet. Assisteret af Adnan Januzaj med et indlæg ind i feltet. Hjørne 66', Royal Society. Hjørnespark taget af Germán Pezzella.

65 ′ Skift i Real Sociedad, Adnan Januzaj kommer ind på banen og erstatter Rafinha. Assisteret af Álex Moreno.61'Forsøg missede Sergio Canales (Real Betis) skud med venstre fod fra uden for feltet var meget tæt på højre stolpe, men gik lidt forbi fra et direkte frispark.60'Rafinha (Real Sociedad) vises et kort gult kort for farligt spil 60'Fejl af Rafinha (Real Sociedad).

60'Nabil Fekir (Real Betis) begår frispark på modstanderens banehalvdel.57'Følelse af Rafinha (Real Sociedad).57'Héctor Bellerín (Real Betis) begår frispark i forsvarszonen.56'Forsøg misset Alexander Sørloth (Real Betis) Sociedad ) overskrift fra midten af ​​området, der mangler til venstre. Assisteret af David Silva med et indlæg ind i feltet efter et hjørnespark 56'Hjørnespark, Real Sociedad. Hjørnespark taget af Marc Bartra.

53'Igor Zubeldia (Real Sociedad) er blevet begået frispark i den defensive zone. 53'Overtrædelse af Juanmi (Real Betis).52'Offside, Real Sociedad. Mikel Merino modtog en gennemspilning, men Robin Le Normand blev taget i offside.50'Diego Rico (Real Sociedad) begår frispark på modstanderens banehalvdel.50'Følelse af Juanmi (Real Betis).

50′ Corner, Royal Society. Hjørne taget af Guido Rodríguez.49'Fejl af Rafinha (Real Sociedad).49'Marc Bartra (Real Betis) modtager et frispark i det defensive zone.46'Forsøg misset Guido Rodríguez (Real Betis) skud med højrebenet fra uden for feltet af området, der er tabt til venstre. Anden halvleg begynder Real Sociedad 0, Real Betis 0.

45′ Udskiftning, Real Betis kommer ind på banen. Aitor Ruibal kommer ind for William Carvalho. Han har modtaget en fejl på modstanderens felt. 39'Andoni Gorosabel (Real Sociedad) fejl.

39′ Juanmi (Real Betis) har modtaget et frispark på venstre fløj. 37′ William Carvalho (Real Betis) har fået et gult kort for farligt spil. 37′ Rafinha (Real Sociedad) har modtaget et frispark i den defensive zone. 37'William Carvalho (Real Betis) frispark 36'Et skud reddet under overliggeren på jordoverfladen. Alexander Isak (Real Sociedad) skud med venstrebenet fra midten af ​​feltet. Assisteret af David Silva.

35'Forsøg misset Alexander Isak (Real Sociedad) skud med højre fod fra uden for feltet 33'Forsøg misset William Carvalho (Real Betis) skud med højre fod fra midten af ​​feltet gik højt og forbi højre. Assisteret af Nabil Fekir.29'Forsøg missede Álex Moreno (Real Betis) hovedstød fra venstre sidelinie fra venstre sidelinie.25'Offside, Real Betis. Nabil Fekir forsøger en gennemspilning, men Guido Rodriguez bliver taget i offside. 25'Ful af Andoni Gorosabel (Real Sociedad).

25'Álex Moreno (Real Betis) er blevet begået frispark på venstre fløj.21'Martín Zubimendi (Real Sociedad) begår overtrædelse.21'Nabil Fekir (Real Betis) er blevet begået i forsvarszonen.20'Offside, Real Society. Mikel Merino modtog en gennemspilning, men Alexander Isak blev taget i offside. 19 "Hjørne, Royal Society. Hjørnespark taget af Germán Pezzella.

16'Offside, Real Sociedad. Robin Le Normand tog et dybt skridt, men Martín Zubimendi blev taget i offside. 16' Forsøg blokeret Robin Le Normand (Real Sociedad) skud med højrebenet fra midten af ​​feltet blokeres. Assisteret af David Silva.15'Foul af Nabil Fekir (Real Betis).15'Diego Rico (Real Sociedad) har modtaget et frispark på venstre fløj.15'Foul af Rafinha (Real Sociedad).

15'Nabil Fekir (Real Betis) begår frispark i den defensive zone.14'Forsøg blokeret Alexander Sørloth (Real Sociedad) hovedstød fra midten af ​​feltet er blokeret. Assisteret af Diego Rico med et indlæg ind i feltet.10'Offside, Real Sociedad. Mikel Merino forsøgte en gennemspilning, men Alexander Isak blev taget i offside. 10' Mikel Merino (Real Sociedad) hovedstød fra højre side af feltet blokeres. Assisteret af Diego Rico med et indlæg ind i feltet.8'Offside, Real Sociedad. David Silva modtog en gennemspilning, men Alexander Isak blev taget i offside.

6′ Corner, Royal Society. Hjørnespark taget af Claudio Bravo 6'Action stoppede ved siden af ​​højre side af målet. Alexander Isak (Real Sociedad) skud med højre fod fra højre side af feltet. Assisteret af David Silva. 5'Offside, Real Betis. Nabil Fekir forsøgte en gennemspilning, men Borja Iglesias blev taget i offside 5'Offside, Real Betis. Sergio Canales forsøgte en gennemspilning, men Nabil Fekir blev taget i offside 3'David Silva (Real Sociedad) begår frispark.

3'William Carvalho (Real Betis) er blevet begået overtrædelse i den defensive zone.3'David Silva (Real Sociedad) begås.3'Guido Rodríguez (Real Betis) er blevet begået på højre fløj.3'Forsøg pareret af William Carvalho (Real Betis) skud med højre fod fra uden for feltet 2' Skud reddet i øverste venstre hjørne. Germán Pezzella (Real Betis) hovedstød fra midten af ​​feltet. Assisteret af Sergio Canales med et indlæg ind i feltet.

1'Hjørne, Real Betis. Hjørnespark taget af Igor Zubeldia. Første halvleg begynder 0'Opstillinger bekræftet af begge hold. Hovedpersonerne hopper ind på banen for at starte opvarmningsøvelserne