Efter et år vinder Getafe på udebane

Opdater

Slut på kampen, Celta de Vigo 0, Getafe 2.90'+6'Sidste anden del, Celta de Vigo 0, Getafe 2.90'+5'Stefan Mitrovic (Getafe) er blevet dømt i forsvarszonen.90'+5'Hand af Thiago Galhardo (Celta de Vigo).

90'+5'Udskiftning i Getafe, Okay Yokuslu kom ind på banen og erstattede Florentino.90'+3'Joseph Aidoo (Celta de Vigo) begået overtrædelse.90'+3'Enes Ünal (Getafe) er blevet begået frispark på højrekanten.90 '+2'Håndbold af Mauro Arambarri (Getafe).90'+2'Udskiftning i Getafe, Carles Aleñá kom på banen for at erstatte Borja Mayoral.

90'+2'Udskiftning i Getafe, Sandro Ramírez kom ind på banen for at erstatte Óscar Rodríguez.90'+1'Følelse af Santi Mina (Celta de Vigo).90'+1'Mathías Olivera (Getafe) er blevet dømt i modsat retning halvleg .90' Forsøg misset Orbelín Pineda (Celta de Vigo) skud med højrebenet fra uden for feltet var meget tæt på venstre stolpe, men gik en anelse forbi 88' Et frispark fra Mathías Olivera (Getafe).

88'Augusto Solari (Celta de Vigo) modtager et frispark på højre fløj.87'Forsøg misset. Thiago Galhardo (Celta de Vigo) hovedstød fra midten af ​​feltet.86'Santi Mina (Celta de Vigo) modtager et frispark. den defensive zone.86'Ful af Mauro Arambarri (Getafe).86'Håndbold af Thiago Galhardo (Celta de Vigo).

82′ Udskiftning, Celta de Vigo, Orbelín Pineda kommer ind på banen og erstatter Brais Méndez. 82' Skud forbi. Santi Mina (Celta de Vigo) hovedstød fra midten af ​​feltet. 80' Overtrædelse af Santi Mina (Celta de Vigo) .80 'Djené Dakonam (Getafe) er blevet fældet på højre fløj.77'Córner, Celta de Vigo. Hjørnespark taget af David Soria.

77' Hjørnespark, Celta de Vigo. Hjørnespark taget af Mauro Arambarri. 75' Håndbold af Enes Ünal (Getafe). 74' Jeison Murillo (Celta de Vigo) får et gult kort. 72' Udskiftning, Celta de Vigo, Thiago Galhardo går ind på banen og erstatter Denis Suárez. 72′ Skud afvist af Brais Méndez (Celta de Vigo) skud med venstre fod fra uden for feltet. Assisteret af Iago Aspas.

70'VAR anmeldelse: Getafe-mål (Enes Ünal).69'MÅL ANNULLERET AF VAR: Enes Ünal (Getafe) scorede, men efter VAR-gennemgangen gik målet ikke op.69'Offside, Getafe. Jorge Cuenca forsøgte en gennemspilning, men Enes Ünal blev taget offside 68'Hjørnespark, Getafe. Hjørnespark lavet af Matías Dituro 68′ Skud stående ved siden af ​​højre side af målet. Borja Mayoral (Getafe) skud med højrebenet fra midten af ​​feltet. Assisteret af Enes Ünal.

67'Fejl af Augusto Solari (Celta de Vigo).67'Borja Mayoral (Getafe) modtager et frispark på venstre fløj.66'Forsøg misset Fran Beltrán (Celta de Vigo) skud med højrebenet fra uden for feltet blev brændt. går for højt. Assisteret af Nolito efter et hjørnespark 65'Hjørnespark, Celta de Vigo. Hjørnespark taget af Jorge Cuenca 65′ Augusto Solari (Celta de Vigo) har fået et gult kort.

64'Mathías Olivera (Getafe) har fået det gule kort for farligt spil.63'Augusto Solari (Celta de Vigo) har modtaget et frispark i det defensive område. 63'Fejl af Mathías Olivera (Getafe).61'Lavt skud gemte pinde i jordhøjde. Santi Mina (Celta de Vigo) skyder med højre fod fra uden for feltet. 59 ′ Skud afvist af Enes Ünal (Getafe) skudt med højre fod fra midten af ​​området. Assisteret af Borja Mayoral.

58' Nolito (Celta de Vigo) har modtaget en fejl i det defensive område. 58' Overtrædelse af Damián Suárez (Getafe). 57' Udskiftning, Celta de Vigo. Augusto Solari erstatter Kevin Vázquez. 57' Udskiftning, Celta de Vigo, indspilles Campo Nolito i erstatning for Franco Cervi 56'Florentino (Getafe) har fået et gult kort for farligt spil.

56′ Fran Beltrán (Celta de Vigo) er blevet begået frispark på modstanderens banehalvdel. 56' Overtrædelse af Florentino (Getafe). 51' Mål! Celta de Vigo 0, Getafe 2. Borja Mayoral (Getafe) skud med venstrebenet fra venstre side af feltet 50′ Et frispark fra Iago Aspas (Celta de Vigo).

48'Óscar Rodríguez (Getafe) har fået det gule kort.48'Javi Galán (Celta de Vigo) har modtaget et frispark på venstre fløj.48'Oscar Rodríguez (Getafe) får et frispark. de Vigo) 46'Borja Mayoral (Getafe) er blevet begået frispark på venstre fløj.

Anden halvleg begynder Celta de Vigo 0, Getafe 1,45'+2'Første halvleg slutter, Celta de Vigo 0, Getafe 1,43'Fejl af Brais Méndez (Celta de Vigo).43'Borja Mayoral (Getafe) har modtaget et frispark i venstre side fløj 40' Overtrædelse af Santi Mina (Celta de Vigo).

40'Florentino (Getafe) har modtaget et frispark i den defensive zone. 38'Borja Mayoral (Getafe) har fået et gult kort for farligt spil.38'Brais Méndez (Celta de Vigo) har modtaget et frispark på højre fløj. 38'Fejl af Florentino (Getafe) 32'Franco Cervi (Celta de Vigo) har modtaget en frispark i den defensive zone.

32′ Fejl af Mauro Arambarri (Getafe) 27′ Offside, Celta de Vigo. Néstor Araújo forsøgte en gennemspilning, men Brais Méndez blev taget i offside.23'Goooooal! Celta de Vigo 0, Getafe 1. Borja Mayoral (Getafe) skyder med højre fod fra midten af ​​området. 18 ′ Nederlag til Denis Suárez (Celta de Vigo).

16'Enes Ünal (Getafe) har modtaget et frispark i den defensive zone. 16'Overtrædelse af Fran Beltrán (Celta de Vigo). 15'Overtrædelse af Enes Ünal (Getafe).14'Javi Galán (Celta de Vigo) har modtaget en frispark. falde ind i det defensive område. Assisteret af Damián Suárez med en indlæg fra feltet.

13′ Farligt spil af Brais Méndez (Celta de Vigo) Jorge Cuenca (Getafe) 9'Brais Méndez (Celta de Vigo) har modtaget et frispark på højre fløj.

7'Blidt skud Enes Ünal (Getafe) skød med højre fod fra midten af ​​området meget tæt på venstre stolpe, men gik lidt forbi 5'Franco Cervi (Celta de Vigo) har modtaget et frispark i forsvarszonen. .5' Overtrædelse af Mauro Arambarri (Getafe) 3'Et skud reddet under stolperne på jordoverfladen. Javi Galán (Celta de Vigo) skyder med venstre fod fra uden for feltet. Assisteret af Néstor Araújo.2'Forsøg blokeret Brais Méndez (Celta de Vigo) skud med venstrebenet fra uden for feltet. Assisteret af Kevin Vazquez.

2' Brais Méndez (Celta de Vigo) rammer venstre stolpe med et skud med venstrebenet fra midten af ​​feltet. Hovedpersonerne hopper ind på banen for at starte opvarmningsøvelserne